Zeppelin logo

27. april 2023

Sæson 2023-24

Den nye sæsons repertoire er offentliggjort.

Billetsalget til den kommende teatersæson er skudt i gang!

Herunder kan du se Teatret Zeppelins repertoire for 2023-24.
Se også vores trykte brochure i en online version her.

For billetkøb og mere info om forestillingerne: klik på et forestillingsbillede herunder, eller se oversigten her eller under menupunktet “FORESTILLINGER”. Se hvad vi har på programmet ud over forestillinger under AKTUELT.

Kom og besøg Teatret Zeppelin i hjertet af Vesterbro
– den oplagte klasseudflugt eller to do i familien

Se sæsonbrochuren

Teatret Zeppelins SoMe-medarbejder Melissa holder Teatret Zeppelins nye sæsonbrochure for 2023/24 i hånden

Vi synes jo egentlig helst, at du skal opleve vores nye sæsonbrochure live og bemærke de skønne detaljer: lækker silkeblød overflade, rund udskæring på forsiden, skrift og logo i guld, kraftigt og farvestærkt papir, specialdesignede dekorative billeder, og sidst men ikke mindst en overskuelig oversigt over repertoiret. Men du kan have dine gode grunde til ikke at kunne få et eksemplar i hånden.

Klik på billedet herunder for at læse en online, klikbar udgave af vores trykte brochure:

Gode grunde til at besøge Teatret Zeppelin

Husk også, at vi har en masse spændende arrangementer i løbet af sæsonen.
Få det fulde overblik over alle vores tilbud og aktiviteter her.

NOGLE AF DE MANGE FORDELE…

– Bus, tog og metro så godt som lige til døren
– Laveste pris for skoler og institutioner
– Gratis undervisningsmateriale til teatrets egne forestillinger
– Over 30 års erfaring med anmelderrost teater for børn
– Et levende alternativ til skærmbrug; styrker empati og fantasi
– Mød skuespillerne efter teatrets egne forestillinger

Teatret Zeppelins repertoire i sæson 2023/24

Ni forskellige forestillinger på programmet – her er noget for de mindste, de lidt større, for de unge – og for deres voksne. Se aldersgruppe under titlerne. Vi har i løbet af sæsonen desuden flere events og særarrangementer, bl.a. CPH Acting School’s afgangsforestilling, Zeppelinsk Julestue, Tøjbyttedag m.m. Følg med i alt, der sker i huset, på siden her.

Teatret Zeppelins egenproducerede forestillinger

.

DA JULEN KOM TIL MUMIDALEN

25. NOV. – 19. DEC. 2023
Fra 4 år

Da Mumifamilien bliver vækket midt i deres rare vintersøvn af Hemulen under stort postyr, vågner de op til en forandret verden. Alt er dækket af sne, og det er jul. Men hvad er det her såkaldte jul egentlig for noget?


TOVE

20. JAN. – 21. FEB. 2024
Fra 5 år

En forestilling baseret frit på historien om forfatter Tove Ditlevsens barndom på Vesterbro. Hun opdagede allerede som barn, at hun kunne noget med ord. Men det er ikke alle, der synes, Toves ord hører til i verden, og det kan være ensomt at have en evne, som ingen støtter eller respekterer.

.

Gæstespil på Teatret Zeppelin

.

FREESTYLE SENSATION

19. SEP. – 23. SEP. 2023
Fra 6 år
Gæstespil af Freestyle Phanatix

Freestyle Sensation er en helt ny forestilling, der bygger videre på succesen Beatbox Sensation med nye måder for hiphopkulturen at møde scenekunst. Her tager de næste skridt og udforsker, hvordan der kan arbejdes interaktivt i teaterrummet med hiphop som scenekunst.


GLIMMER PÅ!

10. OKT. – 15. OKT. 2023
Fra 4-8 år
Gæstespil af Faster Cool

Der kastes glimmer på dagen, når publikum tages med på en forfriskende, boblende, finurlig og sjov musikalsk rejse. Publikumsopbygningen er skiftet ud med et dansegulv, for her tager publikum aktivt del i sangenes individuelle fortællinger med krop, udtryk, fagter og følelser.


VITELLO

30. OKT. – 3. NOV. 2023
Fra 5 år
Gæstespil af Louise Schouw Teater

Vitello leder efter en far han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Og er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel?


SALLYS FAR

4. MAR. – 8. MAR. 2024
Fra 4 år
Gæstespil af Louise Schouw Teater

Sallys far er sygt pinlig. F.eks. når han får den skøre idé, at han vil være youtuber, eller når han beslutter sig for, at han ikke gider at være voksen, så han og Sally må bytte roller. Men kedelig – DET er Sallys far ikke!


MUSTAFAS KIOSK

10. MAR. – 20. MAR. 2024
Fra 4-10 år
Gæstespil af Teater Fantast

Kom med indenfor i Mustafas Kiosk til en fræk og flabet hyldest til mangfoldighed, fantasi, påhitsomhed og anarki. Teater Fantast præsenterer digtene fra Jakob Martin Strids moderne børnebogsklassiker, som en ægte rodebutik af forskellige små historier fortalt med skuespil, dukker, sang og musik.


USYNLIG

2. APR. – 6. APR. 2024
Fra 13 år
Gæstespil af hvid støj sceneproduktion

USYNLIG handler om at være ung pårørende til en psykisk syg forælder. Maja lever i en verden af konstant frygt for, hvad der sker om et øjeblik. Fuld af skyld og skam over sin forælder der er ‘syg i hovedet’, forsøger hun med al magt at skjule det for omverdenen.


SPIREN

9. APR. – 13. APR. 2024
Fra 1½-6 år
Gæstespil af Faster Cool

Livlig, musikalsk og forunderlig forestilling med dukker og skuespil. Et frø spirer og vokser. Planternes magiske verden rykker tættere på og publikum får jord under neglene.


ZØVNZAUN

23. APR- 24. APR. 2024
Fra 12 år
Gæstespil af CuntsCollective

Forestillingen tager udgangspunkt i søvnmangel som et symptom på det moderne samfund som kræver at vi er tilgængelige og produktive 24/7. Med hjælp fra audiovisuelle og vibrerende elementer stiller forestillingen spørsmål til samfundets kapitalisering af sundhed.


.

Følg os på de sociale medier for nyheder, tilbud og indblik bagom og på scenen
Facebook – @TeatretZeppelin
Instagram – @TeatretZeppelin
TikTok – @TeatretZeppelin
YouTube – Teatret Zeppelin
LinkedIn – Teatret Zeppelin