Zeppelin logo

Støt teatret

Den nemmeste måde at støtte op om Teatret Zeppelin er ved at købe en billet til en af forestillingerne på teatret. Der findes også andre måder. Og vi vil på forhånd udråbe en kæmpe tak til jer, der har i tankerne at støtte vores mission om at brede teater med dybde og kant ud til børn og deres voksne <3

Køb billet til en forestilling

Hver gang du køber en billet, har det en stor betydning for teatret. Det er en direkte anerkendelse af og støtte til skuespillerne på scenen, holdet bag forestillingerne og teatrets arbejde i det hele taget. Så 1000 TAK for dit billetkøb!
Se, hvad vi har på programmet på teatret, lige her.

Donation og fondsstøtte

Vores ambitioner på kunstens vegne er det, der driver os. Vi elsker at udtænke kreative idéer og finde nye, imponerende scenetekniske løsninger. Takket være økonomisk støtte har vi i årenes løb kunnet lave flottere effekter og større forestillinger, end vi turde håbe på. Du kan se eksempler på, hvem der har støttet os i årenes løb, her.

Støt teatret i testamente

Vidste du, at du kan støtte Teatret Zeppelin ved at skrive os ind i dit testamente? Du kan donere en del af arven til os. Arven benyttes til at drive teatret, så vi fortsat kan lave store opsætninger med kant på til glæde for børn og deres voksne. Du kan helt gratis oprette et testamente hos virksomheden Dokument 24. Testamentet oprettes online nemt og enkelt, og du har mulighed for gratis råd og vejledning hos Dokument 24 undervejs.

Sponsorater

Har du en god idé til et samarbejde mellem din virksomhed og Teatret Zeppelin? Teatret Zeppelin har en stor foyer med café, hvor mange gæster dagligt slår vejen forbi. Vi har en infoskærm i caféen, hvor vi kører reklamer for teatrets forestillinger og andet relevant. Teatret Zeppelin har tidligere fx indgået sponsoraftale med et lokalt pizzaria om levering af brød, som skulle indgå som en del af forestillingen – til gengæld blev pizzariaet nævnt i forestillingens trykte program, som blev set af mere end 10.000 gæster.
Vi er altid lydhøre overfor idéer. Kontakt adm. leder Lasse Frank på lasse@zeppelin.dk for dialog.

Frivillig under teaterproduktioner

Når vi kan se, at der er udbytte i det for både den frivillige og teatret, har vi fra tid til anden haft frivillige hjælpere på teaterproduktioner. Eksempelvis en frisør, som gerne ville lære mere om hårdesign til forestillinger; en studerende, som gerne ville blive klogere på en instruktørs arbejde; osv. Vi laver kun aftaler om frivillighed, når det giver mening for begge parter, og tidspunktet er rigtigt i forhold til teaterproduktionerne. Men du er altid velkommen til at skrive til adm. leder Lasse Frank eller Kunstnerisk leder Mie Brandt for at præsentere dig selv og høre nærmere om muligheder. Uanset om det ender med en aftale eller ej, bliver vi altid utrolig glade for interessen!