Zeppelin logo

Aktuelt

.

TEATER, KUNST, MUSIK, TALKS, BEGIVENHEDER O.M.A. – TEATRET ZEPPELIN ER ET AKTIVT HUS MED MANGE FORSKELLIGE TILBUD OG MULIGHEDER

.

På Teatret Zeppelin har vi altid gang i mange forskellige ting! Her på siden får du en oversigt over vores aktuelle udbud. Klik ind på en kategori herunder eller et af de udvalgte tilbud længere nede.

.

KATEGORIER


.

UDVALGTE AKTUELLE TILBUD

Kom og gør et kup i teatrets gemmer!
Mælkebøttereglementet som podcast i tre dele – lyt gratis!
Billedet på denne knap er fra et af HAUT's forløb på Teatret Zeppelin kaldet "En mutants berøring". Knappen fører til mere viden om HAUT's mange forløb på Teatret Zeppelin med scenekunstneriske eksperimenter
Kom og oplev teatret midt i en summende skabelsesproces
Workshop om FN’s Børnekonventionen for 4.-10. klasse

.

BESKRIVELSE AF ALLE VORES TILBUD OG AKTIVITETER

.

FORESTILLINGER FOR BØRN OG UNGE

KLIK HER. Se det aktuelle sæsonprogram. I vores teatersal spiller vi både vores egne forestillinger og gæstespil af andre teatre. I vores arkiv kan du gå på opdagelse i de tidligere egenproducerede teaterforestillinger, som Teatret Zeppelin har stået bag.

EVENTS, SÆRARRANGEMENTER OG FORESTILLINGER FOR VOKSNE

KLIK HER. I løbet af et år har vi flere enkeltstående arrangementer. Det kunne være Tøjbyttedag, små koncerter, festivaler, talks, julestue m.m. Dem samler vi på undersiden kaldet særarrangementer. Teaterforestillinger specifikt for voksne vil også optræde her. F.eks. Skuespillerskolen Ophelias årlige afgangsforestilling.

KOR: FAMILIEKOR OG KVINDEKOR

KLIK HER. Vi har to kor, som alle med interesse for sang og samvær kan blive en del af – uanset niveau og erfaring. Korene øver en gang om ugen i teatersalen i de henover året skiftende scenografier. Korene ledes af en professionel, dygtig og inspirerende korleder.

ZEPZONE: DRAMAWORKSHOPS OG -UNDERVISNING

KLIK HER. Under navnet ZepZone tilbyder vi workshops for skoleklasser, institutioner, lærere og andre dramainteresserede. Vi har færdigudviklede workshops, og vi kan skræddersy tilbud efter jeres ønsker.

PODCAST/LYDVÆRK

KLIK HER. Du kan lytte gratis til vores lydfortælling Mælkebøttereglementet. Den er baseret på teaterforestillingen af samme navn, men transformeret til et værk, du kan lytte til, ligesom du ville lytte til en lydbog. Alt er indtalt af skuespillerne, og en professionel lyddesigner har lagt stemningsfulde lyde til. Inkl. gratis undervisningsmateriale.

ARTIKLER OG VIDENSDELING

KLIK HER. Følg med på vores nyoprettede artikelside med indlæg af teatrets ledelse og medarbejdere; vidensdeling, debatindlæg om teater, kultur- og teaterpolitiske indspark, erfaringsudveksling m.m.

MEREZEP: EN FORLÆNGELSE AF BØRNS TEATEROPLEVELSE

KLIK HER. MereZep er et publikumsudviklingsprojekt om teateroplevelsen for børn og unge. Hvordan forlænger og udvider vi børn og unges teateroplevelse? Vi sætter kropslig, æstetisk læring i fokus og tilbyder en række gratis aktiviteter, som teatrets publikum kan tage del i.

UNDERVISNINGSMATERIALE TIL FORESTILLINGER

KLIK HER. Download gratis undervisningsmateriale med opgaver og inspiration til undervisningen. Det er en oplagt måde at forberede sig til teaterbesøget og arbejde videre med forestillingens temaer og historie i klassen efterfølgende.

OPLÆG OG RUNDVISNINGER

KLIK HER. Vi tilbyder rundvisninger på teatret i mindre grupper. Er du lektor på lærerseminariet, højskole, universitetsstudie e.l.? Overvej et oplæg efter en af Teatret Zeppelins forestillinger. Vi kan skræddersy et gratis oplæg med Q&A, der er relevante for netop jer.

DRAMADAG FOR LÆRERE

KLIK HER. Vi har udviklet en dramadag for lærere, der er interesserede i at vide mere om, hvordan man aktivt bruger teaterbesøg og/eller drama som en del af sin undervisning. Dramadagen er skabt i 2022 og har været udviklet i begyndelsen af sæsonen i 2022 og 2023.

.


Leje af teatersalenlæs mere her
Presse og nyheder om teatretlæs mere her
Om Teatret Zeppelin (mission, virke og vision)læs mere her