Zeppelin logo

Teatret Zeppelins to skønne kor

.

Det nye korsemester går fra 4.sep-11.dec 2024. Læs på siden her for mere info. For tilmelding skriv til asker@zeppelin.dk

———————————————————————————————-

Teatret har to kor: Familiekoret og Kvindekoret – måske et af dem lige er sagen for dig/jer? Der er ingen krav til niveau og erfaring. I skal bare have lysten til at synge sammen! Læs mere om de to kor herunder.

.

Vi mødes hver onsdag i hyggelige rammer i Zeppelins teatersal, hvor vi synger på teatrets scene uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet. Korsæsonen 2024-25 er opdelt i 2 semestre (halvår), som betales adskilt.
OBS! 1. semesters betalingsdeadline er d. 31.8.2024 for begge kor. D.4.9. er der mulighed for en prøvegang for nye medlemmer. Deadline for betaling for nye medlemmer, der ønsker en prøvegang er d. 6.9. Betaling i rette tid er tilmelding!

Korleder er Asker Hvidepil. Asker er uddannet korleder og har en kandidat i musikvidenskab samt mange års erfaring inden for formidling, undervisning og musikalsk samskaben. Han har undervist i sang og musik på musikskoler, efterskoler og aftenskoler. Asker er desuden professionel musiker.

.

Zeppelins Familiekor

NYT SEMESTER STARTER D.4.9.2024

Børn og voksne synger sammen – en skøn og anderledes familie-/venneaktivitet!
For alle fra 6 år.


Et Vesterbro-kor med en helt unik sammensætning af børn, unge og voksne fra 6 år. En skøn aktivitet at være fælles om barn og voksen imellem. Ta’ din ven, søn/datter, mor/far, bedstemor/bedstefar, nabo, onkel/tante i hånden, og kom og oplev det unikke fællesskab, der opstår ved fællessang!

Vi glæder os til at tage hul på det nye korsemester i 2024 med ‘gamle’ såvel som med nye medlemmer. Meld jer til!

Prøv det gratis den første korgang den 4.9.2024 kl. 17:00-18:00, og se, om det er noget for jer.

Klip fra korenes juleafslutning i 2023

DET PRAKTISKE

Hvor foregår det: i Teatret Zeppelins hyggelige rammer.
Teatret ligger på Valdemarsgade 15 på Vesterbro i København.

Hvornår: hver onsdag fra kl. 17:00-18:00
1. semester fra onsdag den 4. september 2024 – 11. december 2024
2. semester fra onsdag den 22. januar 2025 – 14. maj 2025
Man tilmelder sig for ét semester ad gangen og opnår derigennem førsteret til tilmelding til 2. semester.
Man behøver ikke at have været medlem under 1. semester for at tilmelde sig 2. semester.

Hvad koster det: kursusprisen er 600 kr. for voksne og 500 kr. for børn for ét semester på hele 14 korgange. Bemærk, at det er langt under “markedsprisen”. Deadline for betaling for 1. korsemester er d.31.8.24.

Hvem kan melde sig til: alle, som er minimum 6 år. Der er ingen krav til niveau eller sangerfaring – kom som I er!

Hvordan melder man sig til: skriv en mail til asker@zeppelin.dk – skriv hvem du/I er, og hvor mange, du vil melde til.

‘Korcerter’: når vi har øvet os en masse sammen, optræder vi af og til og giver koncert. Vi har sunget ved flere lejligheder; julekoncert på Fisketorvet, premierer på Teatret Zeppelin og forårskoncert i Folkehuset Absalon. Vi synes det er sjovt og inspirerende at deltage i forskellige arrangementer med vores sange og vores sangglæde.

Et givende samvær

“Vi har ønsket at give børn og voksne en mulighed for at have en fast aktivitet sammen. I koret er man udøvende. Det er en aktivitet, der bringer barn og voksen tættere sammen, hvor de ser nye sider af hinanden og lærer hinanden bedre at kende. Samvær omkring en aktivitet er sådan et skønt friskt pust i dagligdagen. Børn og voksne bør lave mere sammen! Vi er ofte så travle og adskilte i hverdagen, så det her er et forsøg på et samlende projekt, der bringer input og glæde med sig.” – Mie Brandt, kunstnerisk leder på Teatret Zeppelin.
Læs mere om baggrunden for at skabe koret m.m. – klik her.

Korfridage i ferier m.m. – se her:

Kor hver onsdag, undtagen:
Uge 42, d.16.10. Efterårsferie

Medlemsrabat på teaterbilletter
Medlemmer af Zeppelins familiekor og kvindekor betaler kun 40 kr. for billetter til Teatret Zeppelins egne forestillinger (ledsagere til kormedlemmer betaler fuld pris).

———————————————————————-

Zeppelins Kvindekor

NYT SEMESTER STARTER 4. september 2024

Kom og syng sammen med andre! Du er ikke nødvendigvis øvet i korsang, men har lysten til et inspirerende fællesskab med sange i alle afskygninger.

…………
Zeppelins kvindekor blev oprettet i 2020 på opfordring af tidligere kormedlemmer i familiekoret. De var blevet så begejstret for at synge i kor, at de kom med den gode ide at oprette et voksenkor. Det blev til Kvindekoret, som vækkede stor genklang for både de ‘gamle’ familiekormedlemmer og nye sangglade medlemmer.
Vi synger både én- og flerstemmigt, lytter og afprøver mange genrer. Det skal frem for alt være sjovt og hyggeligt – og lyde godt!

Hvor foregår det
Koret øver i Teatret Zeppelins hyggelige rammer.

.

Tidspunkt, periode og pris
Vi øver onsdage kl. 18.30-20.00.
Man melder sig til for et semester ad gangen; svarende til et halvt år på ca. 12-14 korgange.
Første semester går fra september til december, andet semester fra januar til maj.
Det næste semester går fra 4. september til 11. december 2024 og koster 1280 kr.
I alt 14 korgange og evt. koncerter.
2. semester går fra onsdag den 22. januar 2025 – 14. maj 2025 og koster 1280 kr.
OBS! Visse onsdage er korfri – se hvilke oppe under overskriften “Korfridage i ferier” under Familiekoret.

Tilmelding
Send en mail til korleder Asker Hvidepil, asker@zeppelin.dk – så sender vi fluks et velkomstbrev med info om vores korleder, datoer, oplysninger, medlemsnr. m.v.

Medlemsrabat på teaterbilletter
Medlemmer af Zeppelins familiekor og kvindekor betaler kun 40 kr. for billetter til Teatret Zeppelins egne forestillinger (ledsagere til kormedlemmer betaler fuld pris).