Zeppelin logo

Teatret Zeppelins to kor

.

NYT KORSEMESTER FOR BÅDE KVINDEKORET OG FAMILIEKORET STARTER 13. SEPTEMBER 2023! TILMELDING ÅBEN NU. LÆS MERE HER PÅ SIDEN.

Teatret har to kor: Familiekoret og Kvindekoret – måske et af dem lige er sagen for dig/jer? Ingen krav til niveau og erfaring. I skal bare have lysten til at synge sammen! Læs mere om de to kor herunder.

.

Vi mødes hver onsdag i hyggelige rammer i Zeppelins teatersal, hvor vi synger på teatrets scene uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet. Korsæsonen 2023-24 er opdelt i 2 semestre (halvår), som betales adskilt.
OBS! Første semesters betalingsdeadline er d. 15.9.2023 for begge kor. D. 13.9. er der mulighed for en prøvegang. Betaling i rette tid er tilmelding!

Astrid Koppel er korleder for både Familiekoret og Kvindekoret.

Astrid Koppel leder Teatret Zeppelins kor - hun startede som korleder hos Teatret Zeppelin i 2021.


Om korleder Astrid Koppel

Astrid Koppel har været Zeppelins korleder siden 2021.
Astrid er født og opvokset i en musikalsk familie. Hun har i hele sit liv sunget, spillet og dyrket musikken. Selvom hun er ung korleder, er hun allerede rig på erfaring i at dirigere og afvikle koncerter.
– ”Jeg har selv sunget i kor i hele mit liv – hos blandt andet DR, Københavns Musikskole og i Sankt Annæ Kammerkor. I sommeren 2022 blev jeg student fra Sankt Annæ Gymnasium og MGK. Her havde jeg trompet som hovedinstrument og direktion som bifag. Herudover underviser jeg elever i klaver og sang.

Klik her for at læse mere.

.

Zeppelins Familiekor

NYT SEMESTER STARTER 13.9.2023

Børn og voksne synger sammen – en skøn og anderledes familie-/venneaktivitet!
For alle fra 6 år.

Familiekor er for alle fra 7 år - her synger børn og voksne sammen i kor. Koret øver en gang om ugen. Lejlighedsvist synger koret live til begivenheder.


Et Vesterbro-kor med en helt unik sammensætning af børn, unge og voksne fra 6 år. En skøn aktivitet at være fælles om barn og voksen imellem. Ta’ din ven, søn/datter, mor/far, bedstemor/bedstefar, nabo, onkel/tante i hånden, og kom og oplev det unikke fællesskab, der opstår ved fællessang!

Vi glæder os til at tage hul på det nye korsemester i 2023 med ‘gamle’ såvel som med nye medlemmer. Meld jer til!

Prøv det gratis den første korgang den 13. september 2023 kl. 17:20-18:20, og se, om det er noget for jer.

DET PRAKTISKE

Hvor foregår det: i de hyggelige rammer i Teatret Zeppelins teatersal, hvor vi synger på scenen, uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet.
Teatret ligger på Valdemarsgade 15 på Vesterbro i København.

Hvornår: hver onsdag fra kl. 17:20-18:20
1. semester fra onsdag den 13. september 2023 – 13. december 2023
2. semester fra onsdag den 24. januar 2024 – 15. maj 2024
Man tilmelder sig for ét semester ad gangen og opnår derigennem førsteret til tilmelding til 2. semester.
Man behøver ikke at have været medlem under 1. semester for at tilmelde sig 2. semester.

Hvad koster det: kursusprisen er 550 kr. for voksne og 450 kr. for børn for ét semester på hele 12-16 kursusgange. Bemærk, at det er langt under “markedsprisen”. Deadline for betaling for 1. korsemester er d.15.9.23.

Hvem kan melde sig til: alle, som er minimum 6 år. Der er ingen krav til niveau eller sangerfaring – kom som I er!

Hvordan melder man sig til: skriv en mail til mie@zeppelin.dk – skriv hvem du/I er, og hvor mange, du vil melde til.

‘Korcerter’: når vi har øvet os en masse sammen, optræder vi af og til og giver koncert. Vi har sunget ved flere lejligheder; julekoncert på Fisketorvet, premierer på Teatret Zeppelin og forårskoncert i Folkehuset Absalon. Vi synes det er sjovt og inspirerende at deltage i forskellige arrangementer med vores sange og vores sangglæde.

Et givende samvær

“Vi har ønsket at give børn og voksne en mulighed for at have en fast aktivitet sammen. I koret er man udøvende. Det er en aktivitet, der bringer barn og voksen tættere sammen, hvor de ser nye sider af hinanden og lærer hinanden bedre at kende. Samvær omkring en aktivitet er sådan et skønt friskt pust i dagligdagen. Børn og voksne bør lave mere sammen! Vi er ofte så travle og adskilte i hverdagen, så det her er et forsøg på et samlende projekt, der bringer input og glæde med sig.” – Mie Brandt, kunstnerisk leder på Teatret Zeppelin.
Læs mere om baggrunden for at skabe koret m.m. – klik her.

Korfri dage i ferier m.m. – se her:

Kor hver onsdag, undtagen:
Efterårsferie: onsdag d. 18. oktober 2023 (uge 42)
Premiereopløb: onsdag d. 15. november 2023 (uge 47)
Vinterferie: onsdag d. 14. februar 2024 (uge 7)
Påskeferie: onsdag d. 27. marts 2024 (uge 14)

Medlemsrabat på teaterbilletter
Medlemmer af Zeppelins familiekor og kvindekor betaler kun 40 kr. for billetter til Teatret Zeppelins egne forestillinger (ledsagere til kormedlemmer betaler fuld pris).

———————————————————————-

Zeppelins Kvindekor

NYT SEMESTER STARTER 13. SEPTEMBER 2023

Kom og syng sammen med andre! Du er ikke nødvendigvis spor øvet i korsang, men har lysten til et inspirerende fællesskab med sange i alle afskygninger.

…………
Zeppelins kvindekor blev oprettet i 2020 på opfordring af tidligere kormedlemmer i familiekoret. De var blevet så begejstret for at synge i kor, at de kom med den gode ide at oprette et voksenkor. Det blev til Kvindekoret, som vækkede stor genklang for både de ‘gamle’ familiekormedlemmer og nye sangglade medlemmer.
Vi synger både én- og flerstemmigt, lytter og afprøver mange genrer. Det skal frem for alt være sjovt og hyggeligt – og lyde godt!

Hvor foregår det
Koret øver i Teatret Zeppelins teatersal, uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet. Unikke, hyggelige og skiftende omgivelser med god akustik.

.

Tidspunkt, periode og pris
Vi øver onsdage kl. 18.45-20.15.
Man melder sig til for et semester ad gangen; svarende til et halvt år på ca. 12-16 kursusgange.
Første semester går fra september til december, andet semester fra januar til maj.
Det nye semester går fra 13. sep. til 13. dec. 2023 og koster 1250 kr.
Deadline for betaling af 1. korsemester er d.15.9.23.
I alt 12 korgange og evt. koncerter.
OBS! Visse onsdage er øvefri – se hvilke oppe under overskriften “Korfri dage i ferier” under Familiekoret.

Tilmelding
Send en mail til kunstnerisk leder Mie Brandt, mie@zeppelin.dk – så sender vi fluks et introbrev med info om vores korleder, datoer, oplysninger m.v.

Medlemsrabat på teaterbilletter
Medlemmer af Zeppelins familiekor og kvindekor betaler kun 40 kr. for billetter til Teatret Zeppelins egne forestillinger (ledsagere til kormedlemmer betaler fuld pris).