Zeppelin logo
← tilbage

Om ZepZone

DRAMA, WORKSHOPS OG UNDERVISNING FOR ALLE MÅLGRUPPER

workshop
Elsker I drama lige så højt som os?

Vi kan slet ikke få nok. Når vi ikke lige står på scenen og spiller en af vores forestillinger for jer, så underviser vi i drama, laver workshops og udtænker nye spændende temaer og former for teaterrelateret tilbud til jer.

Alt dette kalder vi under ét navn ZEPZONE…

 

ZepZone er børn, unge og voksnes interaktive møde med teatret som omdrejningspunkt.

Det dramapædagogiske arbejde rykker positivt ved grænser, giver nye erkendelser for deltagerne uanset alder, spreder glæde og engagement og er et seriøst med- og modspil til de gængse undervisningsformer.

Vi har mange års erfaring med dramaundervisning og tilbyder flere former for teaterrelaterede aktiviteter som workshops, dramaforløb, projektudvikling og meget andet. Professionelle kunstnere fra alle kroge af teatrets verden står for tilrettelæggelse og undervisning under ZepZone. Vi kan komme ud til jer på skolerne, eller I kan komme til os. Vi vil altid gerne modtage ideer fra jer om fx temaer I kunne tænke jer at “jeres teater” arbejdede med.

Forneden på denne side kan I se forslag til drama-aktiviteter, blot som eksempler. Der er masser af andre designs til et dramaprojekt – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen.

Ring, og lad os tage en uforpligtende snak om jeres ideer, ønsker og behov.

Klik her for at se video fra Workshoppen BRYD!