Zeppelin logo
← tilbage

Hvad er et hjem?

Ny workshop for skoleklasser – særligt velegnet for 3.-8. klasse

.

Hjems lyd er ”aaaaah”

Man kan have et hjem, hvor man ikke føler sig hjemme. Og man kan føle sig hjemme, hvor man ikke har et hjem. Hvordan kan det være? Er et hjem nærmere en tilstand end en bygning, er det en sansning, et sted, hvor vi kan slappe af og være os selv, og vi føler os fri for overvågning? Selv når mennesket har mistet alt og intet har tilbage, har vi en iboende kraft i os, som giver os en styrke til at skabe et hjem. Vi har et dybtfølt behov, for at føle os hjemme. Vi har hjemme i verden og i vores krop, men vi har samtidig brug for at skabe os et privat tilholdssted. Her bor jeg, det er mit sted!

Disse spørgsmål og påstande er udgangspunkt for en ny dramaworkshop. Vi vil undersøge, hvad hjem betyder for os som fællesskab og som enkeltindivider.

Workshoppen består af drama- og samtaleøvelser og sanseoplevelser, som vil give os en forståelse af, hvilke behov et hjem skal opfylde for os, hver især. Ud fra den forståelse kan vi langt nemmere få øje på, hvad der er godt og hvad der er skidt for vores hjemlighedsfølelse, og så kan vi forandre og skabe os et hjem, som giver os styrke og håb i livet.

Under udvikling

Workshoppen er klar i januar 2025.

‘Hvad er et hjem?’ er en oplagt følgesvend til Teatret Zeppelins forestilling ROD, men kan også sagtens indgå i undervisningen uden, at man har set ROD.

Mere info

Workshoppen kan bookes til afvikling i jeres klasselokale. En erfaren workshop-pilot sår for afviklingen og har alle materialer med.

Oplysninger om pris, booking mv. oplyses her på siden, når vi nærmer os release i januar 2025.

Indtil da er du velkommen til at rette eventuelle spørgsmål om workshoppen til mie@zeppelin.dk