Zeppelin logo

Dørene lukker, når forestillingen går i gang


På teatre stræber man efter at starte forestillingerne præcis på det angivne starttidspunkt. Når forestillingen er gået i gang, er det ofte ikke længere muligt at komme ind i teatersalen. Derfor er det vigtigt at komme i god tid. Du kan se starttidspunktet på din billet eller på www.teaterbilletter.dk

Sikkerheds-, arbejds- og oplevelseshensyn
De passager i teatersalen, som fører hen til publikumsrækkerne, er efter forestillingens start mørkelagt. Noget af skuespillet foregår i de passager. Andre gange bruger skuespillerne passagerne til at løbe uset fra forscenen til bagscenen, ofte i høj fart og bærende på store rekvisitter. Skuespillerne er trænet til at løbe de rigtige steder hen i mørke. Men for publikum kan det være forbundet med stor fare at færdes i de mørke, smalle passager efter forestillingens start. Risikoen for alvorlige sammenstød med skuespillere og udstyr er stor. Af hensyn til skuespillernes arbejdsmiljø og sikkerhed samt publikums sikkerhed kan vi derfor ikke tillade adgang til salen efter forestillingsstart.

Efter forestillingens start er der ikke længere lys på publikumsrækkerne, så for sent ankomne gæster, der ville skulle famle sig vej til ledige pladser i en godt fyldt sal, ville være i risiko for at snuble og komme til skade. Desuden ville søgningen forstyrre både de andre gæster og skuespillerne uhensigtsmæssigt meget. Det kan vi hverken byde skuespillerne, der er  på arbejde og i fuld koncentration om deres roller, eller gæsterne, der ønsker at nyde forestillingen.

Tips
Vi håber at denne tekst har hjulpet til yderligere forståelse for, hvorfor vi kan være nødt til at afvise for sent ankomne gæster.
Vi kan blot på det kraftigste anbefale at køre/gå hjemmefra i god tid. Vi minder ligeledes om, at det kan være svært at finde parkeringspladser i København, og området omkring Valdemarsgade er ingen undtagelse. Nærmeste P-hus er i Matthæusgade. For muligheder med offentlig transport se her.

Har du været så uheldig at komme for sent og dermed at være gået glip af en forestilling, er du velkommen til at prøve at ringe til os den næstkommende (eller samme) hverdag i tidsrummet 9:30-14:30. Vi kan ikke garantere og er ikke forpligtet til ombytning af billetterne, og i flere tilfælde vil der ikke være noget, vi kan stille op, men ring gerne, og tag en snak med os om eventuelle muligheder.