Zeppelin logo

FAGLIGT EVENT: USYNLIG

3. april 2024, 12:30

Gratis event for lærere onsdag den 3. april i forlængelse af forestillingen ‘Usynlig’

 

Med udgangspunkt i den nye forestilling USYNLIG, som handler om Majas hverdag med en psykisk syg mor, inviterer hvid støj sceneproduktion lærere, pædagoger og andre fagligheder med interesse for emnet til forestilling med efterfølgende fagligt event

 

Forestillingen USYNLIG handler om at være ung pårørende til en psykisk syg forælder. Om følelsen af at have en døgnåben alarmcentral placeret direkte i hjertet, maven og knoglerne. Med forestillingen sætter hvid støj sceneproduktion fokus på de pårørende børn og unge, der alt for ofte bliver glemt og tabt i systemet.

Onsdag den 3. april kl. 12:30, 2024
Sted: Teatret Zeppelin, Valdemarsgade 15
Tid: kl. 12:30-15:00 (Estimeret)

TILMELDING
Som fagperson kan du deltage GRATIS i forestilling og oplæg.
For tilmelding send en mail til billet@zeppelin.dk
– ved tilmelding vil vi bede dig oplyse, hvilken institution du er tilknyttet samt hvilken funktion, du har på institutionen. Dette er for, at vi kan tilpasse det faglige event bedst muligt til jer, der deltager.

Forestillingen USYNLIG er et forsøg på at vise de her usynlige unge pårørendes hverdag og give dem en stemme, så vi kan begynde at få et sprog omkring det og nærme os at forstå, hvor svært de har det. Det er også at sende et råb ud, at de også har brug for hjælp og dermed sende et håb til dem om, at nogen ser dem – de er ikke glemt.” – Charlotte Ladefoged, teaterleder

hvid støj ønsker at invitere fagfolk ind i dialogen med fokus på disse unge pårørende til psykisk syge. Derfor vil der efter forestillingen den 21. februar være et dialogbaseret fagligt oplæg ved SIND Rådgivning.

Vi ved, at tematikken rummer mange dilemmaer og udfordringer. Derfor er det dialogbaserede oplæg skruet sammen med udgangspunkt i at give plads til det, der fylder for jer som fagpersoner.

Charlotte Ladefoged forklarer: “Det giver sindssyg god mening også at lave den her slags events. Vi kan jo med forestillingen pege nok så meget på problemer og udfordringer, men hvis vi også kan hjælpe alle de dygtige fagpersoner derude lidt på vej med, hvor de skal gribe til i forhold til de her unge pårørende – så vi også forsøger at pege mod“løsninger”… Så har vi gjort alt, vi kan for at give de her usynlige unge pårørende en stemme og hjælp. Og det er dem, det hele handler om. Det er for dem, vi gør det her!

Læs mere om forestillingen her.

Ekstra mulighed for fagpersoner

Har du ikke mulighed for at se forestillingen og deltage i det faglige event den 3. april, tilbyder vi at kunne se forestillingen på Teatret Zeppelin uden beregning lørdag den 6. april kl. 15:30 – booking af billet skal ske til: billet@zeppelin.dk