Zeppelin logo

10. maj 2022

Rengørings- og Teatermedarbejder søges

Der er nu lukket for ansøgninger, og stillingen er besat.

Hold øje med ledige stillinger på siden her: www.zeppelin.dk/om-teatret/ledige-stillinger


Opslået 10. maj 2022. Ansøgningsfrist: 29. maj 2022.
OBS! STILLINGEN ER BESAT PR. AUGUST 2022 – JOBOPLSAGET ER IKKE LÆNGERE AKTUELT

Bliv en del af et kreativt miljø i et spændende teaterhus, hvor vi vægter kunsten, samarbejde og trivsel.
Teatret Zeppelin er beliggende på Vesterbro i København i et charmerende teaterhus og har siden 1994 opsat professionelle teaterforestillinger med dybde og kant for børn og deres voksne.

Vi søger…

…en ny kollega til rengøring i vores skønne teaterhus samt til publikumsmodtagelse og -service. Opgaverne vil ellers variere en smule i løbet af året, afhængigt af aktiviteterne i huset og dine kompetencer. Det kunne være i form af diverse serviceopgaver relateret til husvedligehold, teaterproduktion, eventhjælp, teknik m.m. Med grundig oplæring om nødvendigt.

Arbejdsopgaver

Dine hovedopgaver vil være at stå for at gøre huset klar til modtagelse af gæster, at stå for det daglige renhold af teatret samt for modtagelse af vores mange gæster med et smil.

Sammen med teatrets husmedarbejder vil du være med til at stå for husvedligehold og generelt sørge for, at huset er præsentabelt og hyggeligt at besøge. Som en af værterne for huset vil du også stå for modtagelse af vores gæsteoptrædende ved at byde dem velkommen, udlevere nøgle, vise dem rundt i huset m.m.

Har du lidt forstand på teknik eller håndværk, er det en fordel, men ikke en nødvendighed – så længe du har lyst til at lære om, hvordan man tænder og slukker lys i en teatersal, skifter en sikring, er med til at bygge en scenografi og andre opgaver i den dur. Har du flair for og forstand på teknik, vil du dog i højere grad blive tilknyttet produktioner som teknisk assistent, bygger, rekvisitreparatør o.l. når relevant. Kan du sy til husbehov kan der desuden lejlighedsvist være opgaver med mindre kostumereparationer o.l.

Tidsforbruget til de enkelte arbejdsopgaver vil variere. I nogen perioder vil rengøring fylde den største del af en arbejdsdag. Og i andre perioder igen er du en del af et teaterproducerende hold, der skaber en forestilling sammen. Nogle dage vil være meget skemalagte, andre igen lidt mere frie, hvor du er med til at byde ind med, hvad der kunne være godt at få gjort. Nogle dage er fulde af måske lettere hektisk liv og mange børn og mennesker i huset, andre dage igen er rolige.

Om dig

Vi forestiller os, at du trives med praktisk arbejde og derudover har glæde ved at have med børn at gøre – de udgør trods alt hovedparten af vores gæster. Da vi har en del trapper i huset, og da rengøring er en fysisk aktivitet, så forestiller vi os, at du har en god fysik. Vi ville elske, hvis du er glad og smilende, når du på din gang i huset møder både publikum, skuespillere, teknikere og andre kolleger. Sprogligt er det en fordel, hvis du kan dansk på minimum et basalt niveau, da du vil skulle kommunikere klart og tydeligt med børn dagligt og være en del af flere teams. Du er måske en gør-det-selv-type med hænderne rigtigt skruet på, eller du har i hvert fald gåpåmod til at lære. Hvor du ellers er i livet, glæder vi os bare til at finde ud af.

Arbejdstid

Stillingen er på 25 timer ugentligt ekskl. ½ times frokostpause dagligt. Arbejdstiden er mandag-fredag 8:30-14:00, dog i visse perioder med mulighed for større fleksibilitet.

Løn og tiltrædelse

Lønnen er kr. 155,- pr. time + feriepenge efter gældende regler + 12 % pension.
Tiltrædelse 1. august 2022 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning med CV til Administrativ leder Lasse Frank på lasse@zeppelin.dk
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lasse på ovennævnte e-mailadresse eller tlf. 22301964.
Ansøgningsfristen er 29. maj 2022. Vi forventer at indkalde til samtaler i uge 22 og/eller 23.Om Teatret Zeppelin

Teatret Zeppelin har til huse i hjertet af Vesterbro i København i en charmerende bygning fra 1923 – et tre etagers teaterhus med alt et moderne teater har brug for. Vi laver teater med kant i store opsætninger med smæk på effekterne, men med intimiteten bevaret. Vores mål er at give familier og skoleklasser med børn fra 7 år en fælles teateroplevelse, som sår frø til dybe tanker, og som rører både børn og voksne inderst inde. Når vi ikke spiller vores egne forestillinger, har vi korte besøg af andre teatre, som præsenterer deres værker hos os. Hen over året arrangerer vi desuden events og workshops, laver undervisningsmateriale, underviser i korsang og laver diverse teaterrelaterede projekter.

Læs mere om teatret her.

….

TEATRET ZEPPELIN  |  VALDEMARSGADE 15  |  1665 KØBENHAVN V