Zeppelin logo

Priser og rabatter

Da Zeppelin både har egne produktioner samt gæstespil, er der forskel i priserne på billetter til de forskellige forestillinger.

Langt de fleste af forestillingerne er med i “Ung Rabat-ordningen”. I skal blot være mindst seks personer under 25 år, så kan I komme i teatret for kun 40 kr. pr. billet alt inkl. Dette gælder også for skoleklasser!

Almindeligvis vil en voksenbillet koste 165 kr. og en ungdomsbillet (under 25 år) koste 95 kr. til Teatret Zeppelins egne forestillinger. Hertil lægges billetgebyr på mellem 5-15 kr. pr. billet. Nogle gæstespil og visse af Teatret Zeppelins egne forestillinger har billigere priskategorier til voksne og unge.

Klub Mit Teater giver dig rabat på teaterbilletter på 100 teatre i Danmark. Læs mere om fordelene her.

Læs mere om de forskellige rabat-ordninger her.

Skoler og institutioner
Skoler og institutioner kommer i teatret til kun kr. 40,- pr. person (gælder også ledsagende lærere/pædagoger), når der bestilles ved at ringe til Teatret Zeppelin på tlf. 33220478 (telefontid: hverdage 9:00-15:00).

Teaterbilletter.dk
Teatret Zeppelin bruger det fælles salgssite teaterbilletter.dk som online billetportal. Bestiller du billetter online til vores forestillinger, stilles du derfor videre til teaterbilletter.dk, hvor handlen foregår sikkert og nemt.