Zeppelin logo

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Teatret Zeppelin.

Modtag Teatret Zeppelins nyhedsbrev direkte i din mail-indbakke:
Tilmeld nyhedsbrev

Læs det seneste og tidligere nyhedsbreve fra Teatret Zeppelin:
Se arkiv

.


.

Om Teatret Zeppelins nyhedsbrev

Teatret Zeppelin udsender nyhedsbrev ca. 10 gange om året. Nyhedsbrevet udsendes via e-mail til alle dem, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet. I nyhedsbreve skriver vi om nyheder fra teatret, om kommende forestillinger og events, særtilbud, ny information om organisationen, reportager med billeder fra premierer og andre begivenheder, jobopslag, vidensdeling om teater o.m.a.

Afmelding

Du kan afmelde dig nyhedsbrevet når som helst. Det gør du ved at klikke på ‘Afmeld denne liste’ i bunden af hvilken som helst Teatret Zeppelin-nyhedsbrevsmail.

Fortryder du afmelding, kan du blot tilmelde dig igen ved at klikke på ‘Tilmeld nyhedsbrev’ øverst på denne side.

Detaljer vedr. samtykke til nyhedsbrev

Ved at klikke på knappen ‘Tilmeld’ accepterer du, at Teatret Zeppelin må fremsende sit nyhedsbrev til din e-mail-adresse. Teatrets nyhedsbreve udkommer ca. 6 gange om året.

Teatret Zeppelin er dataansvarlig og vil opbevare din e-mail-adresse sikkert, ikke anvende den til andre formål end fremsendelse af nyhedsbreve fra Teatret Zeppelin, og fra den dag, du ikke længere ønsker at modtage Teatret Zeppelins nyhedsbreve, vil din e-mail-adresse bliver slettet permanent fra vores system.

Du kan når som helst tilbagetrække dit samtykke til at modtage nyhedsbreve. Det gør du ved at scrolle ned i bunden af et hvilket som helst nyhedsbrev fra teatret og klikke på ‘afmeld denne liste’.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på post@zeppelin.dk

Sociale medier

Husk at du kan få sjove, spændende og unikke indblik “bag om scenen” via vores sociale medier. Vi er på FacebookInstagramTikTokYouTube og LinkedIn. Læs mere om vores SoMe her.