Zeppelin logo

15. maj 2018

Nominér Teatret Zeppelin til prisen Bedste Børneteater


Indstil din favorit, og vind skønne præmier!


Børn i Byens årlige pris-show
er skudt i gang. Nu kan du nominere dine favoritter i en eller flere af de 16 kategorier. Sidste år var Teatret Zeppelin sølle 14 stemmer fra at vinde prisen som årets børneteater. I år satser vi stærkt på at tage revanche! Men første skridt er at blive nomineret.

Så sus ind på afstemningen og skriv Teatret Zeppelin under kategorien ‘Bedste børneteater’.
Du behøver ikke at udfylde forslag i alle de 16 kategorier, men kan nøjes med fx ‘bedste børneteater’.

Nominér også gerne Vesterbro Teaterfestival i kategorien ‘Bedste børneevent’ – Teatret Zeppelin er medskaber af denne børneteaterfestival, som hvert år i marts præsenterer fem dage med gratis teateroplevelser på Vesterbro for børn, unge og deres voksne.

Du kan valgfrit angive din emailadresse til slut, og hvis du gør det, så deltager du i konkurrencen om en masse fede præmier fra Børn i Byens mange samarbejdspartnere.

Klik her for at nominere

NB. Kan du ikke komme ind på siden, er det fordi der allerede er stemt én gang fra din IP-adresse; prøv i så fald fra en anden computer/telefon.

Børn i Byen-prisen er et stort prisshow, hvor det bedste for børnefamilier kåres hvert år.

HVORFOR NOMINERE TEATRET ZEPPELIN?

Teatret Zeppelin er byens familieteater, hvor du kan opleve store værker med smæk på effekterne, men med intimiteten bevaret. Det er teater med kant og filosofisk dybde tilpasset målgruppen. Vi sår frø til dybe refleksioner og snakke om det vigtige i vores verden. 2018 bød på den nye, poetiske forestilling ‘Drengen der fik en hunds hjerte’ baseret på Louis Jensens roman af samme navn om en dreng, der rejser ud for at finde sin søster, der forsvandr den dag deres forældre blev skilt. En smuk og rørende fortælling, der høstede flotte anmeldelser. I efteråret 2018 opsætter vi Astrid Lindgrens mesterværk Ronja Røverdatter – en evigtgyldig fortælling om et venskab, der flytter bjerge. I løbet af 2018 åbner vi også dørene for en lang række gæsteforestillinger af højeste kvalitet for hele familien.