Zeppelin logo

Fuld fart på Villads fra Valby

Lær en masse om sikkerhed i trafikken på en sjov måde med Villads fra Valby. Forestillingen er skabt i samarbejde med Børneulykkesfonden.

5. - 17. november 2018

Efter kæmpe succes med teaterforestillingen “Villads fra Valby” med over 150 opførelser over hele landet, kommer Louise Schouw Teater nu med en helt ny Villads-forestilling om sikkerhed i trafikken.

Villads bor i Valby sammen med sin mor og far, sin storesøster Amalie og sin nye baby-lillesøster. Han er en helt almindelig dreng, og selvom han sommetider får skæld-ud, laver han aldrig ballade med vilje. En dag beslutter han sig for, at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Men det skal være en overraskelse, så han fortæller hverken hende eller far om det. Hans bedste ven, Frida, vil meget gerne med, så mens Villads’ mor sover til middag med lillesøster, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, at man skal passe på ude i trafikken, og han har lært at se sig rigtig godt for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går tingene aldrig helt som planlagt.

Villads figuren er brugt i Børneulykkesfondens kampagner for trafiksikkerhed – bl.a. i bogen “Sikker i trafikken”.

BILLEDER FRA FORESTILLINGEN
foto: Camilla Winther

 

SANG, SJOV OG SPÆNDING FOR HELE FAMILIEN
Forestillingen byder på musik, sang, sjov og spænding for hele familien – og er samtidig en lærerig oplevelse for vores yngste trafikanter, der fra deres pladser får lov at hjælpe Villads, så han kommer hjem igen i god behold.
– skabt af samme kreative hold som på de seneste sæsoners mest populære familie- og skoleforestillinger “Vitello” og “Villads fra Valby”.

SKUESPILLERNE SIGER HEJ – SE VIDEOEN

Aldersgruppe: 4-99 år

Varighed: 60 min.

ANMELDELSER:

FYENS STIFTTIDENDE
★★★★
“Fuld fart på Villads fra Valby” er gedigen, pædagogisk og musikalsk underholdning – og en rar pause fra verdens tummel. I modsætning til mange andre børneteatre, der “bor i en papkasse”, laver Louise Schouw teater i fuldskala for børn. Scenografien virker med sine skabslågeeffekter og inddirekte lys som en trylleæske. Den meddigtende koreografi “kopierer” det kaos, der er i trafikken.“

gæstespil af Louise Schouw Teater

Medvirkende: Oliver Lundqvist, Marianne Bøgelund, Gunvor Reynberg og Allan Helge Jensen
Iscenesættelse: Louise Schouw
Dramatisering: Gunvor Reynberg
Komponist: Lars Fjeldmose


www.louiseschouw.dk