Zeppelin logo

Kostumevedligeholds- og Servicemedarbejder

 

OBS! Dette stillingsopslag er forældet, og stillingen ikke længere aktuel på teatret. 

Tiltrædelse snarest muligt. Send din ansøgning til lasse@zeppelin.dk

Ansøgningsfrist: løbende

Billede fra systuen på Teatret Zeppelin.

Jobbet er, som det fremgår af overskriften, et todelt job. De fleste dage er der opgaver, som overlapper hinanden i de to funktioner. Du vil blive en del af teatret under en spilleperiode, hvor der afvikles forestillinger flere gange om ugen.

I dette job vil du få praktisk erfaring med systueopgaver samt med publikumskontakt og andre teaterrelaterede opgaver. Du bliver en del af et aktivt hus bestående af erfarne kræfter, der gerne lærer fra sig, og du indgår i teatrets faste teams på lige fod med øvrige ansatte. Du bliver nøje indført i dine opgaver og får en god introduktion til huset/teatret.


Om dig

Du er berettiget til virksomhedspraktik og/eller løntilskud.
Du har interesse i eller flair for systuearbejde og har lyst til at arbejde med forskellige typer teaterrelaterede opgaver. Du kan nemt sy en knap i en jakke og lappe et par bukser – på det niveau eller evt. højere. Du drømmer måske om at tage en uddannelse i tekstildesign e.l. eller er uddannet fra f.eks. Håndarbejdets Fremme/Tekstilformidleruddannelsen på UCC og søger konkret arbejdserfaring. Eller du har måske en anden form for baggrund inden for tekstil/design/sy-arbejde eller har blot stor interesse i feltet og i teaterverdenen.

Stillingen kræver, at du kan indgå i et tæt teamarbejde med det øvrige personale. Desuden skal du være god til at igangsætte dig selv inden for de tilbagevendende opgaver, der er inden for dit område – som du selvfølgelig får en grundig introduktion til. Da du vil have en del kontakt med publikum, skal du også være serviceminded og opmærksom. Du bliver en del af et dedikeret team, hvor vi passer godt på hinanden og lægger vægt på at have det godt sammen.

JOBINDHOLD OG ARBEJDSOPGAVER

Stillingen indeholder både service- og systuefunktionen

Servicefunktionen
Ifm. forestillinger (der veksles mellem opgaverne alt efter behov)

– Ind- og udluk ved forestillinger fortrinsvis i dagtimerne
– Billettering af gæster/tage imod publikum
– Husvedligehold og rengøring ifm. forestillinger (i team)
– Klargøring af hus til at modtage gæster (i team)
– Betjening i teatrets café
– Diverse administrative, PR- og driftsrelaterede opgaver

Systuefunktionen
Medansvar for systuen og håndtering af kostumer, herunder:

– Reparation og vedligehold af kostumer (lappe, sy og forstærke efter behov)
– Vask/rens og strygning af kostumer to gange ugentligt under spillerperioden
– Småindkøb af sminke, systuematerialer og rekvisitter mv.
– Finde kostumer frem og klargøre til workshops e.l.
– Oprydning, registrering, nedpakning o.l. af kostumer/kostumelager
– Assistere ved diverse projekter
– Diverse sy-opgaver til huset, det kunne f.eks. være at sy eller reparere en dug, pudebetræk, molton (scenetæppe) e.l. efter behov og evner

Arbejdstid og kontakt

Arbejdstiden er 30-37 t/uge. Der kan – med varsel og efter forudgående aftale – i spilleperioder forekomme weekend- og aftenarbejde ifm. forestillinger. Dette afspadseres 1:1.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. leder Lasse Frank på tlf. 22301964 eller lasse@zeppelin.dk


Om Teatret Zeppelin

Teatret Zeppelin er et lille Storbyteater støttet af Københavns Kommune. Vi producerer to forestillinger pr. sæson, har en omfattende gæstespilsaktivitet og driver flere andre teaterrelaterede projekter. Teatret Zeppelin er en spændende og til tider hektisk arbejdsplads med et uformelt, socialt og rummeligt miljø. Vi tilbyder et job med mange og forskelligartede opgaver, hvor du både kan lære en masse nyt og få konkret erfaring med at bruge dine evner og kompetencer i en teatervirksomhed med op til 35.000 besøgende om året.