Zeppelin logo

Familiejazz

Fredag 21. juni kl.19:00 – 21:00.

Thomas Hass, Bjarne Roupe, Thomas Agergaard og Richard Andersson spiller JAZZ for hele familien på Teatret Zeppelin i Valdemarsgade 15, i den dejlige teatersal med åbne vinduer og puder til børnene at sidde på.

Kom og mød nogle af de bedste jazzmusikere på den skandinaviske scene netop nu!

”Vi spiller musiknumre publikum kan slappe af til og nyde uanset alder. Børnene kan bevæge sig til musikken, hvis de har lyst. Ind i mellem fortæller vi lidt om vores arbejde, musiknumrene og lidt om hvem vi er”, siger Thomas Agergaard.

Thomas Hass og Thomas Agergaard genoptager i forbindelse med årets længste dag 21. juni kl. 19:00 – 21:00 på Teatret Zeppelin et samarbejde igennem mange år.
Kr. 115 for voksne og kr. 50 for børn. Børn under 2 år gratis. Billetter bestilles på 33 22 04 78 og på info@zeppelin.dk
SPISEMULIGHED!
Medbring eventuelt din egen mad, sandwich eller andet let spiseligt. Drikkevarer, fredagsslik og snacks kan købes i teatrets Kafé. Vi modtager ikke dankort så husk kontanter!

JAZZ arrangementet er det første i rækken af flere særarrangementer for børn og voksne, som Teatret Zeppelin byder på.  ”Idéen med rækken af særarrangementer er at samarbejde med andre kunstnere og kulturinstitutioner på Vesterbro og give publikum mulighed for at bruge teatret på flere måder”, siger kunstnerisk leder Mie Brandt.

Musikerne er kendt for et bredt samarbejde på tværs af genre og kunstarter.
Ensemblet består denne gang udover de to Thomas’er på diverse blæse instrumenter, af Bjarne Roupe på guitar og Richard Andersson på bas. Richard er årets musiker fra Fyn og en fantastisk talentfuld musiker”, udtaler teatrets producent Annethia Lilballe. De to instrument kollegaer Thomas og Thomas har kendt og fulgt hinanden siden de var 17 år, men det var først i 90‘erne at de besluttede at spille nogle koncerter sammen på bl.a. Jazzhouse. Nu kan de opleves på Teatret zeppelin i en ny og spændende musikalsk konstell

 

Ronja Røverdatter

Oplev den fængslende fortælling om en frihedselskende pige, hendes bedste ven og deres to prægtige røverfamilier.    

Dybt inde i de vilde skove ligger Mattisbjerget. Her holder den temperamentsfulde røverhøvding Mattis til sammen med sin røverfamilie. En voldsom uvejrsnat under et sønderrivende lynnedslag fødes hans datter Ronja. Mattis er ellevild og taber straks sit hjerte til hende. Men til Mattis’ store fortrydelse har den rivaliserende røverbande samme nat taget bo på den modsatte side af Helvedesgabet – i det nu kløvede Mattisbjerg.

Det bliver startskuddet på Ronja Røverdatters frie opvækst og hendes forrygende opdagelse af de barske fjelde og mystiske skove, gennem hårrejsende møder med overnaturlige skovvæsener og ind i et dybt venskab med fjendesønnen Birk. Sammen trodser Ronja og Birk deres forældre – og de går deres egne veje for at finde deres lykke.

Denne zeppelinske nyopsætning af Ronja Røverdatter er tro mod den originale historie. Vores opsætning er dog ikke den traditionelle – som altid gør vi brug af overraskende og fantasifulde sceniske effekter! Skoven og bjerget er det sceniske omdrejningspunkt og giver følelsen af selv at være til stede i naturen med alle dens voldsomme og dramatiske urkræfter.

Der vil være spjættende gys og frygt, sprudlende glæde og befriende lettelse. Alt sammen set og oplevet gennem Ronja!

Zeppelin har gjort det til et speciale at tage sit publikum med ind i store historier – historier som er større end man ville tro, at et lille teater kan magte. Men gang på gang udnytter teatret sine begrænsede ressourcer opfindsomt og til det yderste, så resultatet altid synes større, end det egentlig er.
Teateravisen.dk 
*****Børn i byen giver “Ronja Røverdatter” 5 ud af 5 stjerner. Kan stærkt anbefales for både skoleklasser og familier. 
Børn-i-byen.dk


På Zeppelin er adskillelsen mellem forældre og barn i front – og det forløses fint. Mie Brandt inkarnerer moderens dobbeltbundne følelser flot. Hun er Lovis der stærk og stolt rækker Ronja fra sig, men på samme tid tripper sitrende omkring – parat til at flå barnet tilbage til sin egen favn. Jesper Hyldegaard er skøn som bulderbassen Mattis, der brænder af ømhed og varme, men også af et urimeligt temperament der slår gnister i mødet med Ronja. Hyldegaard doserer stramt og velafbalanceret af de mange følelser, og i samspil med fortællingen giver det troen på, at kriser kan klares – også selvom det ser voldsomt ud undervejs.
Teater 1.dk

 

Gode netsteder
Læs mere om Astrid Lindgrens værker.
Se DR’s tema om Astrid Lindgrens 100 års-dag.
Astrid Lindgrens liv på film.

 

Momentum Show

Danseskolen Momentum blev stiftet i september sidste år og er nu klar med et superfriskt show med video, dans, musik og kostumer – fremført af eleverne hos Momentum som afslutning på skolens allerførste sæson. Se de dygtige elever give den alt, hvad de har i sig af moderne dans og hip hop – til fede toner.

Spilletidspunkt: Lørdag 28. juni kl. 19:00 på Teatret Zeppelin.

Billetter koster 50 kr. og bestilles ved at skrive en e-mail til
info@momentumdans.dk
– nævn navn og antal billetter i mailen.

1001 Nat

Af med hovedet… hvis du ikke fortæller en god historie!
1001 Nats eventyr begynder med fortællingen om den snu og modige Sheherezade. Hun beslutter sig for at sætte en stopper for den desillusionerede kong Shahriyars endeløse halshugninger af unge kvinder, ved at gifte sig med ham, og dermed redder hun en lille bid af verden. Herfra tager forestillingen sin begyndelse…

Nat efter nat taler Sheherezade for sit eget og sine medsøstres liv. Ud af hendes ord vokser nye og atter nye historier, som fletter sig ind i hinanden i én lang labyrintisk vandring. Tag med på en eventyrlig og overraskende rejse gennem Orientens visdom, farverige fabler, myter og humoriske skildringer af rig og fattig.

Der er underfundige magiske overraskelser i hver af fortællingerne, og der spilles i en variation af spillestilarter, for at give hver af de 5 udvalgte historier et særligt udtryk.

Oplev Zeppelin i eventyrlig, orientalsk forklædning!

COPENHAGEN PUPPET FESTIVAL

Copenhagen Puppet Festival fyrer op for en forrygende fødselsdagsfest med en række af de skæve, sælsomme og bizarre karakterer festivalen har præsenteret i sine første 10 leveår. Genoplev bl.a. The King of Pain, Miss Memory Lane og Brunette Bros. Mr B. B. Wolf binder indslagene sammen, men har undervejs også lige nogle ting, han skal ha’ på det rene. For er den Lille Rødhætte nu også så uskyldig, som hun tager sig ud? Er bedstemor så sød og harmløs som folk påstår? Og hvad angår de tre små grise…