Zeppelin logo

Familiejazz

En magisk aften i lydens og musikkens tegn - For børn og voksne på Teatret Zeppelin.

21. juni 2013, 19:00

Fredag 21. juni kl.19:00 – 21:00.

Thomas Hass, Bjarne Roupe, Thomas Agergaard og Richard Andersson spiller JAZZ for hele familien på Teatret Zeppelin i Valdemarsgade 15, i den dejlige teatersal med åbne vinduer og puder til børnene at sidde på.

Kom og mød nogle af de bedste jazzmusikere på den skandinaviske scene netop nu!

”Vi spiller musiknumre publikum kan slappe af til og nyde uanset alder. Børnene kan bevæge sig til musikken, hvis de har lyst. Ind i mellem fortæller vi lidt om vores arbejde, musiknumrene og lidt om hvem vi er”, siger Thomas Agergaard.

Thomas Hass og Thomas Agergaard genoptager i forbindelse med årets længste dag 21. juni kl. 19:00 – 21:00 på Teatret Zeppelin et samarbejde igennem mange år.
Kr. 115 for voksne og kr. 50 for børn. Børn under 2 år gratis. Billetter bestilles på 33 22 04 78 og på info@zeppelin.dk
SPISEMULIGHED!
Medbring eventuelt din egen mad, sandwich eller andet let spiseligt. Drikkevarer, fredagsslik og snacks kan købes i teatrets Kafé. Vi modtager ikke dankort så husk kontanter!

JAZZ arrangementet er det første i rækken af flere særarrangementer for børn og voksne, som Teatret Zeppelin byder på.  ”Idéen med rækken af særarrangementer er at samarbejde med andre kunstnere og kulturinstitutioner på Vesterbro og give publikum mulighed for at bruge teatret på flere måder”, siger kunstnerisk leder Mie Brandt.

Musikerne er kendt for et bredt samarbejde på tværs af genre og kunstarter.
Ensemblet består denne gang udover de to Thomas’er på diverse blæse instrumenter, af Bjarne Roupe på guitar og Richard Andersson på bas. Richard er årets musiker fra Fyn og en fantastisk talentfuld musiker”, udtaler teatrets producent Annethia Lilballe. De to instrument kollegaer Thomas og Thomas har kendt og fulgt hinanden siden de var 17 år, men det var først i 90‘erne at de besluttede at spille nogle koncerter sammen på bl.a. Jazzhouse. Nu kan de opleves på Teatret zeppelin i en ny og spændende musikalsk konstell

 

Aldersgruppe: Ingen aldersbegrænsning

Varighed: 2 timer

Teatret Zeppelin særarrangement

Musikere Thomas Hass, Bjarne Roupe, Thomas Agergaard, Richard Andersson