Zeppelin logo

Vildskud Festival

3. - 7. august 2021

‘Vildskud – Festival for uafhængigt teater’ har i år Teatret Zeppelin som hovedspillested. Oplev det bedste teater fra vækstlaget i dagene 3.-7. august 2021.

.

Program offentliggøres snarest. Læs mere på https://www.vildskud.dk/

Om festivalen: Vildskud festival – en fejring af vækstlaget

Vildskuds mål er at give undergrunden i dansk scenekunst en platform med mulighed for at møde et bredt publikum, og på den måde skabe synlighed for vækstlaget. Desuden kan de deltagende scenekunstgrupper også møde hinanden på tværs af genrer og arbejdsmetoder med henblik på gensidig udvikling og læring.

Vildskud støtter op om det uafhængige scenekunstmiljø ved at skabe rum for de udøvende scenekunstneres udvikling, og ved at være med til at holde miljøet fleksibelt, inkluderende og levende. På Vildskud er der plads til alle genre og formater. Vi stræber mod at skabe en åben og behagelig atmosfære, hvori uafhængige scenekunstgrupper kan eksperimentere i mødet med et engageret publikum.Vi støtter op om kunstnernes arbejde med at udvikle deres ideer fra proces til endelig forestilling. Vildskud giver plads til både kunstnere som ønsker at bruge Vildskud som springbræt til det professionelle scenekunstmiljø og til dem, som ønsker at bibeholde deres status som uafhængige scenekunstnere.