Zeppelin logo

Panda Musical

12. april 2019, 11:00

To pandaer fra Kina kommer i april til Zoologisk Have KBH. I den forbindelse gæster 23 kinesiske børn i alderen 6-11 år Teatret Zeppelin for at opføre en musical om pandaernes rejse til Danmark.

I april bliver to pandaer udstationeret i Zoo KBH. Det er en stor og sjælden begivenhed, som bliver fejret i en hel uge til HELLO PANDA KULTURUGE den. 9.-14. april.

Det bliver uden tvivl en unik og mindeværdig oplevelse, når 23 kinesiske børn fra pandaernes hjemby i Kina, Chengdu, gæster Teatret Zeppelin den 12. april for at opføre en musical specielt lavet til Danmark. Børnene er fra fremmedsprogsskoler i Chengdu, og de har omsat deres panda-musical til engelsk efter stor succes med deres musical på kinesisk i  hjemlandet.

Musicalen handler om to pandaer, der kommer til Danmark. Den er skabt ud fra en lignende performance kaldet “Panda Dance”, som er en meget populær børnemusical, der fast opføres på Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding. Det er et videns- og undervisningscenter om pandaer, som bl.a. har egen teaterscene.

Projektet er kommet i stand via foreningen NordPlus – Connecting Denmark and China.
De to pandaer er en gave til dronning Margrethe fra Kina. Den officielle åbning af det nye pandareservat i Zoo sker den 11. april kl. 9.00, hvor H.K.H. Kronprinsesse Mary også deltager.

Arrangementet på Teatret Zeppelin er gratis, men der er et stærkt begrænset antal pladser. Ring til Teatret Zeppelin på tlf. 33220478 for mere info.

Pris: Gratis. NB. stærkt begrænset antal pladser

Varighed: 25 min.

Alder: Fra 4 år.

Sted: Teatret Zeppelin, Valdemarsgade 15, København V