Zeppelin logo

Zeppelinsk julestue

2. december 2023, 14:00

ZEPPELINSK JULESTUE 2023 ER DESVÆRRE AFLYST

Kære venner!

Vi har desværre været nødt til at aflyse Teatret Zeppelins traditionsrige julestue i år. Der er pres på for tiden med hele to premierer i de to weekender op til julestuen (lørdag den 18. nov. er der premiere på TOVE, som er vores co-produktion med Teatret Masken på Falster; og lørdag den 25. nov. er der repremiere på Da julen kom til Mumidalen på Teatret Zeppelin). Vi lover at vende stærkt tilbage næste år, hvor vi genoptager “første lørdag i december” som dagen for ZEPPELINSK JULESTUE, som det har været siden 2013. Men i år sætter vi ind med rettidig omhu af personalehensyn og for at samle kræfterne omkring vores to store teaterproduktioner. Vi glæder os til at se jer til næste år!

Første lørdag i december åbner Teatret Zeppelin traditionen tro dørene til byens herligste julestue i vores charmerende teaterhus.

Vi pynter op på zeppelinsk manér og indretter et spændende juleværksted. Få tips til, hvordan man laver anderledes julepynt af bl.a. genbrugsmaterialer og ting fra naturen – ved kyndig vejledning af dygtige teatermennesker. Vi juler med musik, sang, godter og højtlæsning, indtil sneen falder og kanens bjælder lyder.

Julestuen lørdag 2. december begynder kl. 14.00 og slutter kl. 16.00.

Se billeder fra sidste års julestue på Teatret Zeppelin: 2022


Pris:

50 kr. pr. person
Dog kun 20 kr. for alle, der har billet til dagens opførelse af juleforestillingen Da julen kom til Mumidalen kl. 13:00 (forestillingen varer ca. 45 min.).
Børn under 3 år kommer gratis med til julestue.
Betaling foregår enten kontant i døren eller med MobilePay til nr. 44090 (vi tager ikke Dankort).

Tilmelding nødvendig:

Skriv en mail til billet@zeppelin.dk med emnefeltet ‘Zeppelin julestue’ eller ring på 33220478.
Husk at angive, hvor mange personer I kommer.
Begrænset antal pladser, først-til-mølle.

Vi glæder os til at jule med jer!