Zeppelin logo

Åbent teaterværksted

23. september 2022, 11:00

Kom og få et indblik i, hvordan vi skaber en ny forestilling på Teatret Zeppelin. Se rekvisitøren og dukkemageren arbejde, og kast et blik på scenografiopbygning i teatersalen.

For børn og voksne. Åbne værksteder på Teatret Zeppelin.

Kom og oplev et teater midt i den summende skabelsesfase

Teatret Zeppelin åbner dørene til dukkemagerens og rekvisitørens værksteder og til den charmerende teatersal, mens udviklingen og opbygningen af den nye forestilling ’Da julen kom til Mumidalen’ er i fuld gang.

Få et unikt indblik i, hvordan husets kunstneriske hold arbejder med at skabe det visuelle udtryk til den flotte produktion, der skal blive til årets juleforestilling på Teatret Zeppelin. ’Da julen kom til Mumidalen’. Forestillingen spiller fra den 26. november – 23. december 2022.

Hvad: Et kig ind i teaterværkstederne
Tid: Fredag den 23. sep. 2022 kl. 11:00-15:00
Sted: Teatret Zeppelin – Valdemarsgade 15, 1665 KBH V
Pris: Gratis
Tilmelding: Åbent hus. Bare mød op, ingen tilmelding
For: Børnefamilier og alle aldre

Begivenheden anbefales af Teaterspot.

DANSK TEATER FYLDER 300 ÅR

I baggrunden ses fejringens officielle billede, som er et foto af Teatret Zeppelins ‘Mio, min Mio’.

Det åbne værksted sker i forbindelse med fejringen af Dansk Teater 300 år i september 2022.

Det er en stor national fejring med Dronning Margrethe som protektor. Teatret Zeppelin er i øvrigt placeret visuelt helt centralt i fejringen, da det officielle billede, der bruges til at markere den nationale fejring af dansk teater, er et billede fra Teatret Zeppelins forestilling Mio, min Mio. På hjemmesiden for Dansk Teater 300 år vil du i øvrigt kunne se andre forestillingsbilleder fra Teatret Zeppelin i grafikken på siden, nemlig billeder fra Teatret Zeppelins Mælkebøttereglementet og Frostbrødre.

Vi er stolte af at bidrage så øjensynligt og flot med visuel identitet til den store fejring. En færdig forestilling kan vi ikke vise på den officielle fejringsdag, men til gengæld vil vi give jer et unikt indblik i skabelsesprocessen i teatrets “maskinrum”. Og så kan I endda nå i teatret andetsteds for at se en forestilling senere på dagen/om aftenen.