Zeppelin logo

HAUT – tæt på den kunstneriske proces

21. maj 2021, 17:00


Få et indblik i kunstnerisk udviklingsarbejde, når kunstnere åbner deres arbejdsrum for publikum under HAUTs residensformat IN PROCESS.

.

HAUT gæster Teatret Zeppelin for at teste og afprøve scenekunstneriske eksperimenter.

Fredag den 21. maj kl. 17-19 er du inviteret til en åben worksharing af det kunstneriske udviklingsprojekt “W.O.M.B. (Worth Of My Body)”. Efter delingen af det sceniske materiale vil HAUTs kunstneriske leder, Naja Lee Jensen, facilitere en feedbacksamtale mellem kunstnerne og publikum.

Det er gratis og foregår i Teatret Zeppelins sal.

OBS! Tilmelding er nødvendig.

W.O.M.B. (WORTH OF MY BODY)

“W.O.M.B. (Worth Of My Body)” er en undersøgelse af moderskab, transformation og kropsbevidsthed gennem bevægelse.

Koreograf og danser Julienne Doko vil i løbet af en uges intensivt arbejde på Teatret Zeppelin udforske, hvordan værkets scenografi kan give genklang af Michael Kviums maleri “Natural Circle”, som har inspireret den kunstneriske undersøgelse. Derudover vil hun videreudvikle dette narrativ i samarbejde med danserne Naa Ayeley og Meire Santos.

Arbejdsugen hos Teatret Zeppelin kulminerer i en worksharing og feedbacksamtale, hvor HAUT inviterer dig helt tæt på værket, mens det stadig er i proces.

Læs mere om “W.O.M.B.” her: www.hautscene.dk/womb

Se FB-event her: https://www.facebook.com/events/476539613544783 

KREDITERINGSLISTE
Dansere: Julienne Doko, Naa Ayeley og Meire Santos
Koreograf: Julienne Doko
Musikredigering: Julienne Doko
Billedkunstner: Jules Fischer

BILLETBESTILLING
Vær opmærksom på, at der grundet coronarestriktioner er begrænsede pladser til visningen. Husk derfor at booke din plads ved at skrive en mail til billet@hautscene.dk med navn og ønsket antal billetter.

OM HAUT OG IN PROCESS
HAUT er et teater, der støtter udviklingsprojekter og eksperimenter. IN PROCESS er HAUTs residensformat for kunstnerisk udviklingsarbejde og fordybelse, der munder ud i et kollegialt møde mellem kunst, kunstnere og publikum, hvor dialog er i centrum.