Zeppelin logo

HAUT: Fejl

8. maj 2022, 14:00

Artists IN PROCESS fortsætter med Kunstnerkollektivet NARTnART International som i uge 18 fylder Teatret Zeppelins black box med deres kunstneriske undersøgelse NARTnART WWIORPCPH (World Wide International Open Research Platform Copenhagen). Undersøgelsen har sit afsæt i observationer fra kunstmiljøer, hvor brugen af sproget ofte balancerer i et spændingsfelt mellem genialitet og nonsens – kan man tage retorikken og lege med det som form?
NARTnART sidste konference mundede ud i en webseries der giver et indblik i deres måde at tilgå arbejdet. Nu får DU muligheden for at møde dem ‘live’ når de inviterer til worksharing af deres fake konference søndag d. 8. maj. Det foregår på Teatret Zeppelin og er gratis (tilmelding kræves, se herunder).
Ind til da så snup et glimt fra NARTnARTS seneste konference i Kircheimbolanden i 2019 og mød karakteren Beate:

https://www.youtube.com/watch?v=NBIfypKkmy8
TILMELDING
Tilmeld dig begivenheden her: https://fb.me/e/57UhNgoSj

 

OM IN PROCESS-FORMATET

Kom og oplev værker i proces, når HAUT gæster Teatret Zeppelin med deres residensformat IN PROCESS flere gange i løbet af sæson 2021/22 og 2022/23. Hvert forløb varer en uge og afrundes med en åben arbejdsvisning og feedbacksamtale, hvor publikum inviteres til at deltage i den kunstneriske udvikling. Programmet opdateres løbende, så der kan komme ændringer og tilføjelser.
Læs mere på www.zeppelin.dk/haut

I uge 18 i 2022 er overskriften Fejl. Forløbet afsluttes med en åben arbejdsfremvisning den 8. maj fra kl. 14-16.

IN PROCESS er HAUTs residensformat for kunstnerisk udviklingsarbejde. HAUT giver hvert år adskillige scenekunstnere mulighed for at søge IN PROCESS, hvor HAUT og kunstnerne i en gensidig dialog skaber rum og tid til scenekunstneriske eksperimenter. IN PROCESS afsluttes altid med at åbne arbejdsrummet for publikum, så afprøvning og efterfølgende samtale kan bidrage til udviklingen af projektet.

HAUTs open calls annonceres løbende på Facebook, Instagram og www.hautscene.dk