Zeppelin logo

Desert Island

1. - 4. juni 2019

Desert Island – afgangsforestilling fra Skuespillerskolen Ophelia

“Tillykke! I er de udvalgte blandt i alt 4682 kriminelle unge, der har meldt sig til at deltage i reality programmet Desert Island! Hvem er jer skal sejle herfra benådet og med en ren straffeattest?” Sådan spørger programværten de 8 kriminelle unge, da de ankommer til en øde ø i Kattegat.

De næste uger dyster de om et nyt liv uden for fængslets mure. Vinderen kan sejle fra øen med ren straffeattest, mens resten sendes tilbage til et liv bag tremmer.

Hvem lykkes det at charme sig ind i seernes hjerter og vinde deres sympati? Hvem viser sig at være den største skurk? Og hvor går grænsen for dyrkelsen af kriminelle som underholdning?

Christine Wolff Ørnsbo har skrevet en helt ny komedie specielt til de 11 nye skuespillere på afgangsholdet fra Skuespillerskolen Ophelia. De tager livtag med reality-TV, hvor alle – inklusive produktionsholdet – sendes ud på en mission, der viser sig at vende virkeligheden på hovedet.

 

Medvirkende: Simon Kaarfast, Tanja Fleth Bønke, Sanne Sol Kristensen, Rasmus Rehardt, Mynte Vesti, Jens Bernstoff Vejsnæs, Anne Giver Pedersen, Joachim L. Frølich, Andreas Sylvan, Simone Vinzents og Mathias Hjørnholt.
Instruktion: Henning Sprogøe
Dramatiker:  Christine Wolff Ørnsbo.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Ingen pause

Spilletider på Teatret Zeppelin:
Lørdag 1. juni kl. 19:30 (urpremiere) Klik her for billetter
Søndag 2. juni kl. 19:30 Klik her for billetter
Mandag 3. juni kl. 13:00 Klik her for billetter
Tirsdag 4. juni kl. 19:30 Klik her for billetter

 

Turneforestilling:
Teatret Zeppelin; (Urpremiere) d. 1.-4. juni kl. 19.30 , OBS – mandag kun kl. 13.00.
Nordkraft; d. 11.-12. juni kl. 19.30
Momentum; d. 13.-14. juni kl. 19.30
Katapult; d. 15. juni kl. 19.30.