Zeppelin logo

Kreativ opgave til arbejdet med Mio, min Mio


En stor del af en teateroplevelse er det efterfølgende arbejde med forestillingen og dens temaer. Vi tilbyder her en nem måde at arbejde kreativt med forestillingen, og I har samtidig mulighed for at deltage i en konkurrence og vinde præmier til hele klassen! Alt, I skal gøre, er at følge nedenstående trin!

Et lille tip: den kreative opgave er også en rigtig god optakt til at arbejde med vores undervisningsmateriale. Materialet udfolder forestillingens temaer, inspirerer til dialog og tilbyder flere kreative opgaver!


Trin 1 – fællessnak på klassen
I skal starte med at snakke om forestillingen i klassen. Kom gerne ind på følgende områder:
– Hvad gjorde størst indtryk på jer?
– Hvilke temaer kan I finde?
– Hvad fik forestillingen jer til at tænke over?

Trin 2 – lav det kreative produkt
Dernæst skal I lave et visuelt og kreativt produkt, der udtrykker de ting om Mio, min Mio, som I synes er vigtige. Det kan både være temaer, stemninger, udtryk eller konkrete scener og figurer. Det er frit, om klassen laver et samlet kreativt produkt, om klassen bliver delt i grupper, eller om hver elev laver et produkt. Find inspiration her!

Trin 3 – send os produktet
Send os billeder eller en video af jeres kreative produkt/produkter på billet@zeppelin.dk. Teatret Zeppelin skal senest have modtaget produktet 14. marts 2022, og de tre vindere offentliggøres 21. marts 2022.


Bidragene bliver løbende udstillet på vores hjemmeside, sociale medier og på skærmen i vores foyer. Vinderne bliver desuden fremhævet på hjemmesiden og på vores Facebook med deres seje, kreative arbejde.

Førstepladsen vinder KAGE og CYKELCOVERS til hele klassen
Andenpladsen vinder IS og CYKELCOVERS til hele klassen
Tredjepladsen vinder CYKELCOVERS til hele klassen

Opgaven er en del af projektet MereZep.