Zeppelin logo

Vitello

Kim Fupz Aakesons krudtugle Vitello er tilbage på Teatret Zeppelin i den skøre og sjove forestilling med rappe replikker og skøn musik

5. - 15. april 2016

Vigtigt! Mød 15-20 min. FØR forestillingens start (starttidspunkt er angivet på billetten).

Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler. I teaterforestillingen leder Vitello efter en far, han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Og er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel?

Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig. Vitello er nemlig ikke ret god til at kede sig, så han skal nok finde på noget – enten sammen med de irriterende tvillinger Max og Hasse eller sammen med møgungen William eller også bare sammen med sig selv.

En sjov musikforestilling for hele familien med iørefaldende sange og skøre replikker.
Kim Fupz Aakesons ”Vitello”-bøger er nogle af landets mest populære børnebøger. Der findes 14 bøger om krudtuglen Vitello. 8 af disse er med i teaterforestillingen.

Aldersgruppe: Fra 5 år

Varighed: 75 min

Gæstespil af Louise Schouw Teater

 

Medvirkende Asbjørn Agger, Camilla Lohmann, Gunvor Reynberg, Rasmus Haxen

Instruktion Louise Schouw

Scenografi Kirsten Victoria Lind

Manuskript Gunvor Reynberg

Musik Lars Fjeldmose
louiseschouwteater.dk