Zeppelin logo

Villads fra Valby - sikker i trafikken

Tag med Villads fra Valby en tur ud i trafikken, og lær en masse om trafikregler på en sjov, musikalsk og underholdende måde.

1. - 6. november 2021

Villads bor i Valby sammen med sin mor og far, sin storesøster Amalie og sin nye baby-lillesøster. Han er en helt almindelig dreng, og selvom han sommetider får skæld-ud, laver han aldrig ballade med vilje. En dag beslutter han sig for, at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Men det skal være en overraskelse, så han fortæller hverken hende eller far om det. Hans bedste ven, Frida, vil meget gerne med, så mens Villads’ mor sover til middag med lillesøster, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, at man skal passe på ude i trafikken, og han har lært at se sig rigtig godt for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går tingene aldrig helt som planlagt.

Villads figuren er brugt i Børneulykkesfondens kampagner for trafiksikkerhed – bl.a. i bogen “Sikker i trafikken”. Forestillingen byder på musik, sang, sjov og spænding for hele familien – og er samtidig en lærerig oplevelse for vores yngste trafikanter, der fra deres pladser får lov at hjælpe Villads, så han kommer hjem igen i god behold.
“Villads fra Valby – sikker i trafikken” er skabt af samme kreative hold som de seneste sæsoners mest populære familie og skoleforestillinger “Vitello” og “Villads fra Valby”.

Forestillingen kommer igen på landevejen i efteråret 2021.

 

Aldersgruppe: Fra 4 år

Varighed: 65 min.

Gæstespil af Louise Schouw Teater

Medvirkende: Oliver Lundqvist, Marianne Bøgelund, Gunvor Reynberg og Allan Helge Jensen
Iscenesættelse: Louise Schouw
Dramatisering: Gunvor Reynberg
Komponist: Lars Fjeldmose
Scenograf: Niels Secher
Lysdesigner: Kristian Specht
Koreograf: Toniah Pedersen