Zeppelin logo

Tys tys - AFLYST!

I et plexiglas-univers dukker der pludselig en hemmelig, ubuden og rund gæst op. Den ligner til forveksling en coronavirus, men er den det?

25. - 30. april 2022

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST PGA. SYGDOM

Vi er midt i en krisetid med en usynlig, hemmelig gæst blandt os. Vi skærmer os bag computeren og bliver ekspederet bag plexiglas. Vi værner og skærmer os stadig mod den hemmelige, usynlige og ubudne gæst, der skjult truer os og dem, vi holder af. Den virkelighed kommer til i lang tid at påvirke os og vores gensidige ageren med hinanden – store som små.

Så hvordan agerer børn i vores nye fælles virkelighed? Hvordan forholder de sig til de hemmelige og farlige bæster, vi ikke kan se med det blotte øje? Børn håndterer kriser helt anderledes end voksne. De finder deres egne legende veje for at håndtere og agere i nye hverdage efter en krisetid. Denne legende vej skal forestillingen TYS TYS omfavne og genspejle.

TYS TYS er en underfundig, gennemkoreograferet og legende forestilling, hvor det visuelle grundelement er glas/plexiglas, og derfor er synlighed/usynlighed sat i spil. I et univers af plexiglas med transparente og ikke-transparente former og figurer, dukker der pludselig en hemmelig, ubuden og rund gæst op. Den ligner til forveksling en rund COVID-19 virus. Er det en mystisk, hemmelig ven for nogen eller en farlig fjende for os alle? Mysteriet om den hemmelige gæst, der nogle gange efterlader spor og andre gange ikke, er sat i gang…

Aldersgruppe: Fra 4-8 år

Varighed: 45 min.

Gæstespil af hvid støj sceneproduktion