Zeppelin logo

The Game

Ny street dance og beatbox performance med imponerende moves og 100 % live musik.

14. - 18. april 2020

NB! FLYTTET PGA. CORONAVIRUS

THE GAME er rykket til den 12.-17. december 2020. Alle billetkøbere har fået besked med valgmuligheder tilsendt via e-mail.

Info om coronavirus og aflysninger. Læs mere her!

——————————–

“The Game” er en teatralsk koncert med masser af musik og dans på højeste niveau som smelter sammen og garanteret giver publikum en fantastisk og unik oplevelse!

Beatboxere kan lave både cool, heftige og sjove lyde, fordi de formår at bruge deres stemme til at forme instrumenter på en fantasifuld måde og gøre det til noget helt særligt! Indenfor beatboxen´s verden eksisterer begrebet ”fantasy battle” som er en sjov/venlig ”kamp” mellem beatboxere. I dansens verden kaldes det en ”friendly battle” hvor dansere ”kæmper” mod hinanden med et glimt i øjet. I ”The Game” kommer disse battles til udtryk på tværs af genrerne og publikum kommer til at opleve, hvordan artisterne på en eksperimenterende og inkluderende måde battler med og mod hinanden.

Med inspiration fra forskellige stilarter som akrobatik, parkour, martial arts, musik, dans, scenekunst og teater, og udført med en diversitet af kropsudtryk, garanteres en performance af en anden verden.

På cool, rå, æstetisk og legende vis vil Freestyle Phanatix føre sit publikum gennem et overraskende, energikompakt, musikalsk og underholdende show i international klasse.

Aldersgruppe: Fra 6 år

Varighed: 45 min. inkl. intro og outro

Gæstespil af Freestyle Phanatix

Producent Freestyle Phanatix / Kim Bøytler

Koreografi Freestyle Phanatix

Medvirkende Maurizio Addone, Thor Mikkelsen, Ferhat Duz, Camilla Tonsgaard Hansen, Thomas Rasmussen, Mikael Santana Moreno Jensen