Zeppelin logo

En Rigtig Nisse

En skøn teaterjuleklassiker for de 3-8-årige fuld af nissetryllerier og julestemning

28. november 2021 - 3. december 2021

Ida er flyttet ind i sit nye hus, og der er rod over det hele og fyldte flyttekasser, der kun venter på at blive pakket ud. Så julen beslutter Ida sig for at springe over. Den er der slet ikke tid til. Og pyt med det, for det bedste er, at fra nu af er der ingen andre, der skal bestemme, hverken om der skal holdes jul, eller hvor tingene skal stå.

Og dog… for i Idas nye hus bor der nemlig en nisse – en RIGTIG nisse. Den elsker risengrød og er glad for, at der endelig er flyttet et menneske ind, så den igen kan få sin grød. Den leder over alt, roder rundt i tingene, flytter kasser og rumsterer og pusler i det hele taget mægtig meget, som var der mus og rotter over alt. Men grød finder nissen ikke. Så nu må den bruge nisselist for at få Ida til at komme i julestemning og lave en god portion julegrød – uden at hun opdager, hvem det er til.

Nissetryllerier og forvekslinger driver historien frem, og Ida må se i øjnene, at man ikke bare sådan kan springe julen over. Slet ikke når man bor med en rigtig nisse.

Aldersgruppe: Fra 3-8 år

Varighed: 40 min.

Gæstespil af Det Lille Verdens Teater

Medvirkende Anne Kurtzweil, Ranveig Petersen

Instruktion Hanna Liv Møller

Scenografi Arendse Gudmand-Høyer

Manuskript Rosa Katrine Annelis Leth

 

Detlilleverdensteater.dk