Zeppelin logo

Sikke mange klokken slår

En sjov, traditionel og hyggelig julehistorie om at nyde julen i fulde drag.  En musikalsk og stemningsfuld ”opvarmer” til julen.

28. november 2018 - 2. december 2018

Nissepigen Juliane kigger en morgen i sin julestrømpe og til hendes store overraskelse ligger der et brev fra selveste julemanden. Mærkeligt! For børn og nisser plejer at skrive til julemanden op til jul – ikke omvendt.

Julemanden sender den glade og energiske nisse-pige ud for at finde hans ur, som er gået helt i stå. I sin søgen kommer hun til urmagernissen Hr. Julimus, som overhovedet ikke har tid til at se på julemandens ur. Han har bestemt ikke tid til at svare på noget som helst, fordi han har travlt med at nå det hele… Kun børnene (publikum) kan hjælpe nisserne med at komme i den helt rette julestemning – og mest af alt: få nisseuret til at virke igen, så julegaverne kan blive færdige til tiden.

Får Juliane og Hr. Julimus reddet julen?

Aldersgruppe: 3-10 år

Varighed: 40 min.

Gæstespil af Louise Schouw Teater

Medvirkende: Torben Sekov og Maria Garde
Instruktion: Louise Schouw
Komponist: Chris Skytte


www.louiseschouw.dk

 

 

Julestue på Teatret Zeppelin den 1. december
Har du billet til ‘Sikke mange klokken slår’ lørdag den 1. december kl. 13:00, så har du mulighed for at komme gratis med til Teatret Zeppelins årlige julestue-arrangement. NB. tilmelding er stadig nødvendig, da der er et begrænset antal pladser. Læs mere her og se, hvordan du tilmelder dig juletuen.