Zeppelin logo

Hvalens Sang

Kom indenfor i bugen på en kæmpe pukkelhval - og oplev en stærk fortælling om venskab og havets liv.

3. - 11. maj 2017

Hvalens Sang er en sanselig og underfundig rejse ind i bugen på en kæmpe pukkelhval, og en historie om venskab, hvaler og hvalsang – mødet med en pige, Pinocchio… og plastikaffald. Forestillingen hylder venskabet, som en skat vi skal beskytte, og handler samtidig om menneskets ubetænksomhed, som gør livet farefuldt for havets dyr.

Publikum sidder inde i hvalens bug og får den finurlige fortælling med en intensitet og sanselighed, som kun opstår, når du er helt tæt på.

OBS. Kun plads til 30 publikummer ad gangen.

Til skoler
Forestillingen er oplagt som en del af en temauge. Teatret OM har udarbejdet et idékatalog, som kan bruges i forbindelse med forestillingen Hvalens Sang til efterfølgende arbejde på skolerne.

Teatret OM-Hval 1_lille      Hvide Sande 12-1-c-1415106956

Aldersgruppe: 6-9 år

Varighed: 30 min.

PRESSEN SKREV

“Publikum fanget i hvalens bug. Hvalens sang er nemlig en slags opsang til menneskene og det miljøsvineri vores plasticaffald efterlader i verdenshavene – alt sammen serveret på underfundig vis helt nede i børnehøjde.’
– Jonas Vester, Dagbladet Ringkøbing-Skjern

“Pinocchio i miljøkritisk humør. Smukt, ligetil og sødt. Og sådan er hele forestillingen – lystig og let i sin grundtone – og tillige fyldt med holdning. …udmærker sig ved at efterlade en klar og stemningsbetonet erindring om det varme i venskab, det helbredende og gode ved sammenholdkraft og det dårlige ved bare at kaste plastikemballage fra sig.”
– Kirsten Dahl, Teateravisen

Gæstespil af Teatret OM

Instruktion og dramaturgi Sandra Pasini
Instruktørassistent Jori Snell
Scenografi og kostumer Antonella Diana
Medvirkende Annemarie Waagepetersen
Genbrugsinstrumenter og tekniker Freddy Giorgi

www.teatretom.dk