Zeppelin logo

Gaslighting

Ny ungdomsforestilling om fænomenet gaslighting og hvordan man passer på sig selv.

DENNE FORESTILLING MÅ DESVÆRRE UDSKYDES OG BLIVER IKKE OPFØRT I SÆSON 2024-25

Vi må desværre udskyde opførelsen af Gaslighting, som ellers var annonceret i Teaterkatalog 2024/25. Udskydelsen skyldes uforudsete omstændigheder. Vi beklager ulejligheden.

Fra 13 år
Varighed: 60 min.

Klik her for at se spilletider og købe billet til forestillingen

“Der findes ca. ¼ million særligt narcissistiske personer med dysfunktionelle, psykopatiske træk. Næst efter stress, som er den store folkesygdom, er denne her kvarte million mennesker en af de største trusler mod mental sundhed. Det er særligt vigtigt for kvinder (det kan i værste fald handle om liv eller død) at kende de advarselstegn, der subtilt viser sig, når man er i kontakt med en narcissistisk psykopat.”

Det var budskabet fra TV-lægen Peter Geisling, da han i Aftenshowet d. 16.11.2022 blev interviewet om fænomenet gaslighting.

Gaslighting er en form for psykisk vold, hvor en person forsøger at få magt og kontrol over dig ved at lyve og manipulere. Det sker i det skjulte, for den der gaslighter er dygtig til at holde sig under radaren. Fænomenet – der mest er blevet beskrevet i relation til parforhold – findes også i familier, blandt venner i skoleklassen, i sportsverdenen, på fritidsjobbet, på nettet fra helt fremmede som scams og som alvorlig seksuelt manipulerende grooming.

Ungdomsforestillingen Gaslighting tager fat i alle former for manipulation; fra identitetsfusk til romantiske scams og andre ufine kneb med hjernevask for øje.

Forestillingen er under udvikling. Mere info kommer snarest…

Om teatret bag forestillingen

hvid støj har base i Aarhus og producerer scenekunst for børn og unge der…

… tør udfordre sanser og intellekt samtidig
… skaber et intenst og dynamisk møde med publikum
… afspejler og bibringer relevans til målgruppen
… eksperimenterer og afprøver nye formsprog

Læs mere om hvid støj sceneproduktion her.

 

Aldersgruppe: Fra 13 år

Varighed: 60 min.

Gæstespil af hvid støj sceneproduktion