Zeppelin logo

Freestyle Sensation

En indføring ind i hip-hoppens udtryksformer.

6. - 10. maj 2025

Klik her for at se spilletider og købe billet til forestillingen

En udforskning af hiphop-kulturens oprindelige rum som uformel gadekultur. Fortalt igennem street dance og mindblowing human beatboxing. Viden, talent og hård træning belønnes, og det er en grundpille i showet sammen med hiphoppens grundlæggende budskab Peace, Unity, Love & Having Fun. Oplev de imponerende talenter på scenen give alt i sig!

Freestyle Sensation er Freestyle Phanatix‘ nye show efter Beatbox Sensation. Med koreografi og instruktion af Kim Bøytler og musik af de deltagende kunstnere, har vi skabt et show, der både er en nyskabende ekstravagant fremvisning af de bedste kunstnere i deres genrer og et samlet overblik over hiphoppens elementer.

Freestyle Sensation turnerer med 6 artister, der med elementerne af hiphop som udtryk viser deres absolut ypperste og bedste. Siden gruppens start i 1998 med “History of Breakdance” på Operaen i Malmø, har Freestyle Phanatix været en forløber for at producere hiphop-forestillinger, der lever op til deres tids standarder, forestillinger, der har været tro mod idealerne indenfor hiphop.

Peace, Unity, Love & Having Fun er hiphops grundlæggende budskab.

I denne nye forestilling er netop dette motto tilgangen! Forestillingen går meget længere. De tager breakdance, rap, beatboxing & streetdance og laver en performance, der er interaktiv med kunstnere på scenen, som bruger scenografi, projektion, lyddesign og lysdesign til at vise deres ekspertise i et traditionelt og også nyt perspektiv og en scene, der er lige så levende og nærværende i forestillingen, som de optrædende er.

Nu fejres Breakdance over hele verden, og er en del af de olympiske discipliner, og to af kunstnerne i denne forestilling er en del af den svenske olympiske gruppe!

Viden og talent og hård træning belønnes, og det er en grundpille i showet! Freestyle Sensation er et stort og tydeligt skridt ind i 2020’erne, og går ikke på kompromis med arven og værdierne, som er ægte hiphop. En forestilling i tiden, og som viser, hvor hiphop kan gå hen i fremtiden.

Vi ønsker at fremvise hiphop-kulturen, som grundlæggende handler om fredelig konkurrence, talent mod talent.

Aldersgruppe: Fra 6 år

Varighed: Ca. 45 min. + 15 min. aftertalk

Gæstespil af Freestyle Phanatix

Medvirkende: Maurizio Adone, Philip Nordström, Ferhat Düz, Arturo Castillo, Viktoria Lie, Afrik Lopez
Producent: Freestyle Phanatix
Komponist: Maurizio Adone
Dramatiker, forfatter: Kim Bøytler
Visuals udvikler: Henrik Højgaard
Producent: Kim Bøytler