Zeppelin logo

Beatbox Sensation

Eminent breakdance, Streetdance & Beatbox performance på Teatret Zeppelin.

22. - 26. marts 2022

Nu kan du endelig få lov at opleve den længe ventede forestilling med de sejeste human beatboxere og street dansere. Spilleperioden blev fremrykket et par gange i 2020, men nu er det nu – glæd jer til at blive bevæget af bevægelse og rytmer med noget på hjerte.

Beatboxere formår at anvende deres stemme til at forme musikinstrumenter på en fantasifuld måde og gøre det til noget helt særligt når de laver både cool, heftige og sjove lyde. I “Beatbox Sensation” møder publikum to beatboxere i en dialog som spejles/tolkes af dansere som visualiserer det musikerne “fortæller” hinanden. Danserne præsenterer musikken for publikum. De anvender musikken som en oplevelse og lader den være inspiration til bevægelser. Fællesskabet og at lave noget sammen vises på scenen som en modpol til sociale medier på internettet. Forestillingen er en manifestation af, at det at være dygtig til noget og kunne noget rigtig godt, er et bevis på at du er “noget” eller “nogen”, som er meget mere værd end de negative indtryk som holder dig tilbage eller nede. At udtrykke det du brænder for rækker for at være “cool”!.

Stikord/emneord: Breakdance, streetdance, beatboxing, rytme, gadekultur, talent, tro på sig selv

Aldersgruppe: Fra 6 år

Varighed: 50 min.

Gæstespil af Freestyle Phanatix

Producent: Freestyle Phanatix / Kim Bøytler

Koreografi/instruktion: Freestyle Phanatix

Medvirkende: Maurizio Addone, Thor Mikkelsen, Ferhat Duz, Fredmar López, Arturo Castillo, Emilio Guillermo Bravo Sanchez