Zeppelin logo

Beatbox Sensation

- Breakdance, Streetdance & Beatbox performance

6. - 10. april 2021

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST!

Corona-situationen spænder desværre ben for afviklingen af forestillingen. Beatbox Sensation rykkes til nye datoer i marts 2022.
Alle med billetter til forestillingen er blevet eller vil snarest blive kontaktet via mail.
Nedlukningen lægger endnu engang et massivt pres på vores sparsomme personaleressourcer og prøvede teater, hvilket kan give længere svar- og behandlingstider end normalt. Tusind tak for jeres forståelse!

———————————————————————————–

 

Beatboxere formår at anvende deres stemme til at forme musikinstrumenter på en fantasifuld måde og gøre det til noget helt særligt når de laver både cool, heftige og sjove lyde. I “Beatbox Sensation” møder publikum to beatboxere i en dialog som spejles/tolkes af dansere som visualiserer det musikerne “fortæller” hinanden. Danserne præsenterer musikken for publikum. De anvender musikken som en oplevelse og lader den være inspiration til bevægelser. Fællesskabet og at lave noget sammen vises på scenen som en modpol til sociale medier på internettet. Forestillingen er en manifestation af, at det at være dygtig til noget og kunne noget rigtig godt, er et bevis på at du er “noget” eller “nogen”, som er meget mere værd end de negative indtryk som holder dig tilbage eller nede. At udtrykke det du brænder for rækker for at være “cool”!.

Stikord/emneord: Breakdance, Streetdance, Beatbox

Aldersgruppe: Fra 6 år

Varighed: 45 min.

Gæstespil af Freestyle Phanatix

Producent: Freestyle Phanatix / Kim Bøytler

Koreografi/instruktion: Freestyle Phanatix

Medvirkende: Maurizio Addone, Thor Mikkelsen, Ferhat Duz, Fredmar López, Arturo Castillo, Emilio Guillermo Bravo Sanchez