Zeppelin logo

ASSITEJ - International Børnefestival

DOG'S FACE af Shanghai Dramatic Arts Centre (SDAC) i Kina og THE IMAGINARY BOOK Af Companyia de Comediants La Baldufa i Spanien

21. - 27. maj 2011

 

DOG’S FACE
Af Shanghai Dramatic Arts Centre (SDAC)
Kina

21. – 24. maj, fra 10 år

Dette teatereventyr begynder med en jæger og to hunde, som jager kaniner. Når musikken sætter ind, ser vi jægeren og hundene i fuldt firspring – fuldstændig forpustede…

I denne underholdende forestilling forenes tekst, musik, rekvisitter, scenebilleder og lys til en intens poetisk verden, som udfordrer fantasien med refleksioner over den menneskelige natur.

Alle medvirkende spiller flere forskellige roller, skifter køn og skaber med deres kroppe det fysiske scenebillede ved hjælp af klassisk kinesisk teaterteknik og forskellige rekvisitter.

Læs mere på ASSITEJs hjemmeside


THE IMAGINARY BOOK

Af Companyia de Comediants La Baldufa
Spanien

25. – 27. maj, fra 6 år

På en helt almindelig planet, i en helt almindelig by præsenterer fire mænd os for en ensrettet verden, hvor der kun findes én måde at tænke på. De er medspillere i et monotont og kedeligt liv, hvor der ikke findes plads til fantasi og kærlighed. Deres dage består af ren rutine.

Men en skønne dag dukker en bog tilfældigvis op på scenen. Alle ser på den med forbavselse og mistro; ingen tør lade sig rive med af dette nye ukendte, som kan betyde et brud på rutinen. Til sidst er der imidlertid en mand, der beslutter at beholde bogen, og da han begynder at læse i den, åbner han dørene til en ny verden. En verden med fantasi, en verden med oplevelser og rejser. De tre historier i den magiske bog spejler mændenes frygt og skaber en historie, der vækker universel genklang. En rejse, som for altid forandrer livet for dem, som stiger om bord.

En multigenre-forestilling, som kombinerer forskellige stilarter og teknikker: skyggespil, projektioner, veltalende dukker… Den stræber efter at være et råb om eventyr og fantasiverdener.

Læs mere på ASSITEJs hjemmeside

Aldersgruppe: Fra 10 år og fra 6 år

ASSITEJ - International Børnefestival på Teatret Zeppelin