Zeppelin logo

EKSTRAMATERIALE

Herunder kan du gå på opdagelse i ekstramateriale designet særligt til Mælkebøttereglementet 2023.


Undervisningsmateriale for skoler

Teatret Zeppelin er den oplagte klasseudflugt! Undervisningsmaterialet er udarbejdet efter gældende trin- og læringsmål i folkeskolen.

Du finder materialet her


Podcast – forestillingen som lydværk

Lyt til Mælkebøttereglementet; den perfekte optakt eller efterspil til teaterbesøget.
Et lyddrama i tre dele à 40 minutters varighed. Indtalt af forestillingens auteur og skuespillere, fra 2019, med lyddesign af forestillingens lyddesigner.

Lyt helt gratis. Du kan lytte med hvor som helst!


Illustrationer & Kreativ udfoldelse af Universet

Dyk ned i skuespiller Theresa Hedelund Jensens kreative fortolkning og udfoldelse af universet med alt fra detaljerige påklædningsdukker til mystiske skyggebilleder og uddybende landskabsnoter.

Med påklædningsdukkerne kan du gøre pigerne fra Mælkebøttereglementet til dine helt egne. Genskab eller skab din helt egen fortælling med de fem forskellige baggrunde, som er malet med akvarel. 

Påklædningsdukkerne kan hænges op som de er, eller de kan klippes ud, leges med og bruges til at starte samtaler med børnene om, hvad de har set og oplevet.

Se mere her
Med de mystiske skyggebilleder har Theresa Hedelund Jensen sat ord på personlige refleksioner, som hun selv forbinder med pigernes bevidste eller ubevidste indre følelsesliv.

Til hver enkelt pige er der tilknyttet et bud på en eller flere gode regler for dem som mælkebøttebørn.

Se mere her


Under processen med at skabe Mælkebøttereglementet har holdet arbejdet ud fra præmissen om, at hvert eneste menneske rummer en enestående verden. Vi indeholder og er sammensat af mange forskellige sider. Vi er 100 – og nogle gange kan vi have brug for nogen, som kan hjælpe med at folde os ud.

Med Tegnerens Landskabsnoter har Theresa Hedelund Jensen udfoldet et lille hjørne af det, hun forestiller sig, at karaktererne indeholder hver især.

Se mere her

Kort over Jagten til Sumpen