Zeppelin logo

Billet info

Du kan købe billetter online, direkte ved vores billetskranke, pr. telefon eller via e-mail. OBS! Det er ikke muligt at bestille billetter via telefonsvareren.
Teatrets billetskranke åbner en time før forestillingstart for personlig betjening (har du ikke købt billet på forhånd, skal du være opmærskom på, at der kan være udsolgt).
For bestilling pr. telefon ring 3322 0478 på hverdage ml. kl. 9:30-13:30.
For bestilling via mail, skriv til billet@zeppelin.dk
Du kan også bestille online ved at klikke på knappen KØB BILLET under den ønskede forestilling.

Bestiller du online, har du mulighed for at samkøbe billetter til flere forestillinger og opnå rabatter.

Se guide til online billetkøb her.

Læs mere om priser og rabatter her.

Teater-billetter-scenit-logo

Betaling
Bemærk, at der for nuværende ikke kan betales med dankort på Teatret Zeppelin. Ved køb online kan du betale med betalingskort.
Billetter skal forudbetales eller købes kontant eller med MobilePay på teatret.

Større grupper og institutioner
Ønsker du at købe billetter til større grupper fx. til skoleklasser, institutioner eller fx. arbejdsplads og klubber/foreninger, bedes du ringe til vores billetkontor (tlf. 3322 0478) eller kontakte os pr. e-mail.
Her vil vi hjælpe dig til at få de rigtige billetter til den rigtige priskategori og vejlede dig om fx undervisningsmateriale og meget andet.

Starttidspunkter
Forestillingen starter på præcis det tidspunkt, som er angivet på billetten. Kom i god tid – og senest 15 minutter før start. Teatret åbner en time før forestillings start. Billetskranken er på 1. sal og teatrets hyggelige Kafe finder man på 3.sal.

Pladser
Zeppelins teatersal har normalt plads til 170 publikummer, men nogle forestillinger har særlige sceneopbygninger, så dette tal kan variere. Alle pladser i salen er unummererede.

Ombytning/ændring
Vi tager forbehold for udsolgte forestillinger i forbindelse med evt. ændringer.
Teatret Zeppelin opkræver et gebyr på 100 kr., hvis der ønskes ændringer i bestillinger, efter fakturaen er fremsendt (dvs. inden for tre uger før bestilt forestillingsdato).

Gavekort
Vi udsteder gavekort både til vores egne forestillinger og til vores gæstespil.
Ring til vores billetkontor på tlf. 3322 0478, eller skriv til billet@zeppelin.dk, så er vi behjælpelig med at udstede gavekort og ordner alt det praktiske.