Zeppelin logo

‘Pippin’ the Musical

13. - 15. april 2023

SCENEKLAR opfører en ægte musical-klassiker på Teatret Zeppelin!

Stephen Schwartz’ Tony-vindende ’Pippin’ er musical-ekstravagance, når det er mest kulørt, legesygt og overgearet. Som cabaret, cirkus og karneval på én gang!

”Less is more, ” lyder nok underligt til at starte med, når denne festbombe af en musical baldrer derudaf i glitrende, glimrende stil så ingen kan være i tvivl om det totale overdrev. Men det er den slags show, hvor alt kan ske, så pludselig er mindre bare større.

Det er show i showet, heftigt meta-teater, hvor der tales til publikum, og indbydes til fællessang – altså indtil skuespilleren bliver træt af at høre på andre end sig selv, og afslutter med solo.

Skuespillerne bliver enige og uenige indbyrdes midt på scenen, hvor første skuespillerne (truppens ledere) forsøger at styre gruppen gennem forestillingen frem mod en storslået finale!

Gå ikke glip af denne musical, historien om en gruppe artister som opfører musicalen Pippin. Historien om en ung helt, der prøver at finde sin passion og går grueligt meget igennem frem mod en happy ending, – eller?

Vi griner og græder med Prins Pippin.

– og du er inviteret med!

SPILLETIDER

Torsdag den 13. april kl. 19:00
Fredag den 14. april kl. 19:00
Lørdag den 15. april kl. 19:00

Forestillingen varer ca. 1½ time.

BILLETTER

Billetter købes på Billetto – klik her

Børnebillet: kr. 65,-
Ungdomsbillet: kr. 95,-
Voksenbillet: kr. 165,-

Ovennævnte priser er ekskl. billetgebyr på ml. 11-16 kr. pr. billet

 

 

OM SCENEKLAR

Sceneklar er en scenekunst- og musikskole for unge med forskellige forløb: Musical, Opera, Dagsforløb, Sangundervisning og Workshops.

Musicalforløbet tilbyder teknisk og kunstnerisk udvikling i sang, dansk og skuespil samtidig med at der arbejdes frem mod et antal forestillinger på en scene.

Hvert år opsættes en musical efter at have arbejdet teknisk og kunstnerisk i et længere forløb. Der afholdes audition i september og herefter sættes det bedst mulige hold. Der afholdes prøver hver tirsdag i sang og skuespil og hver anden torsdag i dans. Derudover øves enkelte weekends. I slutningen af forløbet er der get-in på et teater i København, og da mødes holdet hver dag. Projektet løber fra september – april.

I 2023 er Sceneklars Musical-hold på Teatret Zeppelin for at opføre ‘Pippin’.