Zeppelin logo

Bloom feriecamp

18. - 22. oktober 2021

Kom på feriecamp i efterårsferien på Teatret Zeppelin med Bloom Institute!

Bloom Institute overtager Teatret Zeppelin i uge 42 i 2021.

Kom med til en uges skaberkraft, handlekraft og fællesskab når Bloom Institute forvandler Teatret Zeppelin til et kunstnerisk skaberværksted for de 9-14 årige.

Sammen med dedikerede kunstnere vil ugen byde på en udforskning af, hvordan man kan gøre sine vildeste drømme og idéer til virkelighed. Deltagerne arbejder i fællesskab på forskellige temaer, karakterer og udtryk og alle får mulighed for at stå både bag ved kulissen og forrest på scenen.

I processen arbejdes der med forskellige teaterteknikker og sjove øvelser, der kan bringe forskellige historier frem på nye måder. Campen inviterer til at sætte ord på tanker, bruge stemmen og kroppen udtryksfuldt, skabe bevægelser til fortællingen og at optræde foran andre.

Det hele krydres med masser af sjov og ballade og gode lege, der styrker fællesskabet deltagerne imellem – og som giver mod til både at skabe og handle.

Ugen afsluttes med en premiere på en lille forestilling, hvor familie og venner inviteres.

Holdet Bag

Bloom Institute udfolder børns evne til at stå stærkere i verden, som dem de er. Sammen med professionelle kunstnere faciliterer Bloom kunstneriske processer, hvor børnene inviteres til at udforske deres iboende kunstnere, skabe egne udtryk og iværksætte egne værker.

Den kunstneriske proces ledes med øje for det enkelte barn og fællesskabet, med højt til loftet og store armbevægelser – og med en stærk tro på, at hvert enkelt barn har unikke gaver, der udfoldes i rette rammer.

www.bloom.institute

Billede fra en tidligere camp et andet sted i byen. I uge 42 foregår det på Teatret Zeppelin.