Zeppelin logo

DER ER NOGET DER BLINKER BLINKER

28. - 29. april 2016

Teater TIMP i samarbejde med Projekt En af os præsenterer teaterforestillingen “Der er noget der blinker blinker” på Teater Zeppelin den 28.04.2016 kl. 19.30 og den 29.04.2016 kl. 13.00 med efterfølgende debat.

“Der er noget der blinker blinker” er et poetisk-musisk møde med livets tildragelser i tiden. Teater TIMP har ladet sig forføre af Adda Djørups forfatterskab. I stemningsrummet efter Addas tekster har TIMP skabt sin egen musik og egne tekster.

Teater TIMP bevæger sig omkring søvn og vand og hylder gentagelsen. Genkendelige temaer for enhver. Og skønt TIMP er et teater for psykisk sårbare, handler deres forestillinger ikke om sårbarhed og psykiatri, men blot og bart om livet. Så kom…se….mød måske…..ikke en rød tråd, men et rystet ekko fra livet og dets pudsigheder.

 

Spilledatoer:

28. april kl. 19.30

29. april kl. 13.00 med efterfølgende samtale

Kaféen på teatret er åben både før og efter arrangementerne begge dage.
Gratis adgang. Bestil billetter her.
Læs mere om forestilling og billetbestilling her.
NB. Billetbestillinger varetages af Projekt En Af Os. Vær opmærksom på, at systemet kun tillader, at man bestiller én billet ad gangen. Ved bestilling af flere billetter skal man gå ud og ind af bestillingsmodulet for hver bestilling.

 

Varighed: ca. 50 min.

Musik og tekst: TIMP

Medvirkende: Gry Buhrkall, Henrik Rydahl, Karsten Søndergaard, Niels Veje Jørgensen, Ulrik Løhde, Helena Marie Knudsen, Lene Sol, Marius Høy Frandsen, Pernille Høiris Pedersen, Sasha Aagaard.

Instruktion: Signe Søjberg Højlt

Musikinstruktion: Henrik Rydahl

Instruktørassistent: Sasha Aagaard

Lys: Allan Grønhøj-Krause

Kostumer og scenografi: Signe Søjberg Højlt, Linn Stens Kaadt, Sasha Aagaard

Foto: Lis Dandanell Jensen

 

Billetbestilling:

Billetter er gratis, men tilmelding nødvendig.
Klik her for at bestille billetter
NB. Billetbestillinger varetages af Projekt En Af Os.
Vær opmærksom på, at systemet kun tillader, at man bestiller én billet ad gangen. Ved bestilling af flere billetter skal man gå ud og ind af bestillingsmodulet for hver bestilling.

Kom i god tid og afhent din billet. Husk det er svært at finde parkeringspladser i området og dørene lukkes præcist. Til gengæld åbner Kaféen torsdag kl. 18.30 og fredag kl. 12.00.

 

Forestillingen gennemføres med støtte fra:

Foreningen Østifterne, Det Obelske Familiefond, A. P. Møller Fonden, FO-Aarhus med støtte fra folkeoplysningsloven, Aarhus Kommune, Landsindsatsen EN AF OS, Kultur- og Kontaktsted Kragelund.
De 2 sidstnævnte er også samarbejdspartnere for forestillingernes afvikling på Teatret Zeppelin.

PR-Image